Луси
extreme
- Член од
- 17 септември 2008
- Мислења
- 6.828
- Поени од реакции
- 20.250
And that`s it...!?
Епа сеа за кој како, тебе ако ти стасува до желудник барај, се зависи од големината ебаго...
And that`s it...!?
And you call yourself a christian woman...:tv:Епа сеа за кој како, тебе ако ти стасува до желудник барај, се зависи од големината ебаго...
Ајде... Искрено барам само да е искрен, да не си игра со мене и да не тера инат за глупости!Денес жените постигнаа многу повеќе од колку што нивните баби можеа да замислат.
Само тоа? А што ако ти кажи дека сака да има секс со комшиката или дека сака групен? Или пак дека веќе го сторил тоа но дека само тебе те сака највеќе на светот и не може да живее без тебе...Ајде... Искрено барам само да е искрен, да не си игра со мене и да не тера инат за глупости!
Сега ќе и го оставам на комшиката!!! Еднаш мавнав со глава во ѕид, втор пат нема. Зетот на еден млад господин ми рече: `Сите машки се исти, секој сака само една работа... Колку побрзо го сфатиш тоа толку подобро за тебе.’ Јас, не го послушав, па дури и се бунев, му објаснував каков бил шура му. Замисли, тврдев дека не го знае мојот љубен, па тој не е таков. Се зезнав, испадна бетер! Ниту во најлошиот кошмар не сонував дека мојот љубен ќе ме среди така. Сега ми е криво што се сопнав на прав пат! Важно си ја научив лекцијата. Навистина зетот си го знае многу добро, точно знае каква женцка требала за мојот дилбер. :smir:Само тоа? А што ако ти кажи дека сака да има секс со комшиката или дека сака групен? Или пак дека веќе го сторил тоа но дека само тебе те сака највеќе на светот и не може да живее без тебе...
Па нели рече искрено сакаш барем искрен да биди Иначе поштовам искреност и договор. Ако сака да и го закопа на комшивката не значи дека екшли гона дует, барем ќе ти каже што сака, ќе биде искрен...а ако падни договор уште поарно хехех. Исто така тоа не значи дека не те сака најмногу на свет.Сега ќе и го оставам на комшиката!!! Еднаш мавнав со глава во ѕид, втор пат нема. Зетот на еден млад господин ми рече: `Сите машки се исти, секој сака само една работа... Колку побрзо го сфатиш тоа толку подобро за тебе.’ Јас, не го послушав, па дури и се бунев, му објаснував каков бил шура му. Замисли, тврдев дека не го знае мојот љубен, па тој не е таков. Се зезнав, испадна бетер! Ниту во најлошиот кошмар не сонував дека мојот љубен ќе ме среди така. Сега ми е криво што се сопнав на прав пат! Важно си ја научив лекцијата. Навистина зетот си го знае многу добро, точно знае каква женцка требала за мојот дилбер. :smir:
Мојот случај е поинтересен! Мојот љубен ми кажа дека не ме сака. Значи по негова одлука си останува со комшиката. Тој сам си одбра, јас не бев вклучена во неговата одлука!Па нели рече искрено сакаш барем искрен да биди Иначе поштовам искреност и договор. Ако сака да и го закопа на комшивката не значи дека екшли гона дует, барем ќе ти каже што сака, ќе биде искрен...а ако падни договор уште поарно хехех. Исто така тоа не значи дека не те сака најмногу на свет.
терај даље!Мојот случај е поинтересен! Мојот љубен ми кажа дека не ме сака. Значи по негова одлука си останува со комшиката. Тој сам си одбра, јас не бев вклучена во неговата одлука!
Не вервам дека некој машко ќе остани рамнодушен ако неговата девојка му кажи дека сака да се еби со нејзиниот комшија..како на примет ти ќе реагираш ако ти кажи дека сака да се искини од ебење со комшијата по шо еве поштоваш искеност.ама таа пак ќе те сака тебе најмногу на свет.....тука неможиш мангуплук да продаваш и да сакаш.Па нели рече искрено сакаш барем искрен да биди Иначе поштовам искреност и договор. Ако сака да и го закопа на комшивката не значи дека екшли гона дует, барем ќе ти каже што сака, ќе биде искрен...а ако падни договор уште поарно хехех. Исто така тоа не значи дека не те сака најмногу на свет.
Јебига, заебано прашање е тоа искреноста и љубовта. Нема мангуплук тука..Не вервам дека некој машко ќе остани рамнодушен ако неговата девојка му кажи дека сака да се еби со нејзиниот комшија..како на примет ти ќе реагираш ако ти кажи дека сака да се искини од ебење со комшијата по шо еве поштоваш искеност.ама таа пак ќе те сака тебе најмногу на свет.....тука неможиш мангуплук да продаваш и да сакаш.
Зошто да не ? Мака имаш некоја ти со мене, ја не праам ништо што не е дозволено, а во бракот машко сите граници се надминливи... свиркај си :smir:And you call yourself a christian woman...:tv:
ццц...
:pos2:Жените сакаат убав дечко(со убава фацичка,добро развиен пекторалис мајор,бицепс,обликвус абдоминис...),сакаат пари или финансиско успешни машки,сакаат да биде паметен или барем да не се коси со нивните сваќања,сакаат да бидат сакани,да бидат добро сексани,сакаат да бидат спуштени на земја(оти многу летаат)......И откако ќе го најдат за нив вистинскиот ќе почнат да шараат со окцињата по другите машки(оти длабоко во гените се сите курви и немаат тенденции само за еден партнер).И така овој принцип си кружи и ќе си кружи се додека малку не им еволуира тоа мозочето.
Заклучок: Поголемиот дел од жените ни самите не знаат што сакаат.