Што превозно средство користите? [ваши автомобили, мотори и тн...]

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.874
Поени од реакции
20.461
Јас ова го ијам...
images.jpg
Само мојата е зелена, и уште да научев да возам, немаше да одам со 12 или 2-ка... ќе си одев ко што треба човечки сос авто што би рекле Кумановци, али ми се прашта пошто имав 9 години завземено у репродуктивен план и одгледување, кај да е ќе положам па ќе качам со кеиф една 12ка на хауба :icon_lol:

L

.Lost Angel.

Гостин
Ова:

Здравје боже за некој месец ме чека вакво:
Oва ако е кола ја сум Барак Обама другар дај купи нешто друго ова е конзерва според мене :D ветер од 200 км и ќе се најдеш доле со кровот горе :pos:
--- надополнето: 21 март 2012 во 16:36 ---
Eве нешто што возам само црна боја е.
car_id_602_1.jpg
Aма повеќе си го возам точакот да заштедам како и да е. :D

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
- мојот е копитар од познато легло во Конопиште - мариовско
и добро се држи,не ја осеќа светскава енергетска криза
трева има за пасење во изобилство,ама цела стока отиде во
СКООООООООООООООООООООООООООООООПЈЕ

П

Паган-др

Гостин
Oва ако е кола ја сум Барак Обама другар дај купи нешто друго ова е конзерва според мене :D ветер од 200 км и ќе се најдеш доле со кровот горе :pos:
Не зависеше изборот од мене, најмалце пари даов. :D

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069

Едно од овие е мое, па сега... :)

Дап, тикото беше неочекуваното возило кое мислев дека нема никогаш да го возам (кога бев копиљ го молев татко ми да го шитне за 2000 евра на времето и кога ќе имам 18 да купиме пунто или слично), но сепак се покажа како одлична прва кола. Мало, лесно за паркирање и маневрирање и најдобро од се, што ме изненади, беше што е исто така и доста просторно внатре.

Не го возам веќе, сега сум со кордобата на татко ми повремено, како и на точак. Помина меракот, плус се спремам и мерачам за некоја 320ка или ц220ка на старо, па да бидне тоа и ќе апдејтирам овде, горд. :)

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Opel Corsa (ме мрзи да ја сликам, треба една понова слика со бандажи итн :P)

За потопло време Keeway F-Act Racing (од завчера пак го јавнав после зимски сон)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
This

Само поголеми бандажи од овие и поинаков дизајн.

До есенва имав и голф 2ка кој не беше на сервис буквално за ништо однесен 20 години (освен нели еден целосен ремонт што е по распоред кај секоја кола), ама моите ми го продадоа :place: Немаше застанување таа кола :icon_lol: Сега за месец два, очекувам еден голф 4 или голф 5 на старо за низ градов.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Користам Ксара, Рено 5, Сеат Ибица, еден точак од сомнително потекло, ваљда кинеско... Тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom