Што правите кога ви е досадно?

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Сабота е ден за манијачење на месечината

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Наоѓам занимација со спортска активност а ако има у тој момент некој друг шо му е досадно правиме шема да биде интересно.

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
Jadam sve sho mozam da najdam. Chokolado, sladoled, meso, makaroni, chipsi :) top ama ushte sum slaba znachi ne mie dosadno chesto

The Gamer

Човекот шо гејма
Член од
18 февруари 2011
Мислења
109
Поени од реакции
27
или гејмам или слушам музика или свирам на бас, а кога е стварно досадно тогаш :drk:

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Се знае што се прави кога е досадно, викнам ја екипата излеваме надвор и убиваме ја досадата!

L

Lu

Гостин
Најчесто кога ми е досадно си пуштам некое добро филмче и си слушам музика.

Agent014

F.U.B.A.R.
Член од
26 октомври 2010
Мислења
379
Поени од реакции
147
Прво сечам вени .. па како резултат на шокот шо го добивам , ми се јавува една brainstorm и пробувам да најдам начин како да направам cold fusion .. ако тоа не биде зимам билтен додека имам крв за да ми се одржува свеста и пишувам добитни тикети .. со цел да го зголемам времето на таа brainstorm , пуштам порнил со две тетки , па крвта од горниот дел на телото , ми спаѓа во долниот , и добивам на време за да ја користам мојата инспирација пред да загубам свест .. пред да се онесвестам , се јавувам на Брза Помош , кажувам улица , име , број и крвна група , и мирно си се губам ..

Член од
2 август 2011
Мислења
139
Поени од реакции
44
koga mi e dosadno slusam obicno muzika na mp3, gledam televizija ako ima sto da se gleda, na internet.

Kajgana Shop

На врв Bottom