Што правите кога ви е досадно?

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
излегувам надвор...од дома седење не поминува. ќе викнам некој со мене и него ќе му досаѓам

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Шетање најчесто и/или спиење.

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Што знам... Летово имав доста досадни периоди, така да некако се обидував да ги излечам.
Некогаш сам ќе излезам за да свртам еден круг околу, некогаш ќе најдам некој филм на ДВД ќе го изгледам... А најчесто си ја лекувам досадата со Интернет, иако и тоа стана тапа во последно време. :tapp:

N

n/a

Гостин
Упппссс...
мразам досадни и еднолични периоди.
Најголемите срања у животов до сега сум ги направил тачно заради тоа што и кога ми било досадно.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Го немав компјутерот 2 недели и пукнав од досада..Иначе коа ми е досадно..глеам некое филмче, искачам со другар негде да шетнеме, спијам, на форумов идам...и то..

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Слушам музика и шизам низ соба,а ако не упали и ова тогаш почнувам да се тепам со перниците.:icon_lol:

T

TaMчЕ

Гостин
слушам музиче и играм некои игри на компјутер или па гледам некое филмче!

брицо

liverpool
Член од
22 мај 2009
Мислења
567
Поени од реакции
2
па гледам некој филм ќе испаднам надвор или пак ќе легнам во креветот и а ударам перницата во таванот и цело време така

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Па ако ми е досадно одам кај другарка ми и се смееме до бесвест.Но се случува и да рокнам до даска музика и да се преправам дека свирам на гитара.Ретко спијам голем антиталент сум за цртање но затоа читам ногу книги....и никогаш не ми е досадно :wink:

Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
Во последно време покажувам изразито ниска толеранција кон досада,не можам да ја поднесам,ме убива во поим....И за да не ме убие таа,морам да смислувам прилично екстремни начини да ја убијам јас.Не се задоволувам со нешто конвенционално,просечно,нормално да речам,се` повеќе умов ми забегува накај ненормално,па ако нешто може да ми наштети во моментов,тоа дефинитивно е досадата со сите пропратни ефекти и последици од моето справување со неа.
А,кога не ми е досадно,сум многу паметна и примерна.:pipi:

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Па доколку е компјутерот на располагање и не е окупиран од сестра ми тогаш не може да ми биде досадно,ама доколку не е компјутерот тогаш веќе треба да бидам креативна и да смислам што ќе правам.Најчесто читам или пуштам музика и цртам нешто,испаѓам ......

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
ја тепам досадата:pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom