Што правите кога ви е досадно?

Eufrat Kurajber

Real cigan from da hood.
Член од
4 декември 2009
Мислења
341
Поени од реакции
12
Си слушам музика нормално...рокам кафе...и само тропам глупости на скајп и мсн... :pos:

S

stereo m'c

Гостин
Кога ми е досадно пуштам гласна добра музика шетам низ дома и барам некој што ке ми праи друштво за да се побие досадата.

I

InF3cTeD

Гостин
Кога ми е досадно правам нешто невозможно,нешто со што би ја избркал досадата,би ја уништил.

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Наоѓам стари работи по дома и правам накит или некои интересни украси, цртам или доаѓам на форумов.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
разни начини..
ке искочам ке се возам со кола
ке одам кај другар/ка на кафе ( или ке ги викнам )
ке одам кај девојка ми ( или неа ке ја викнам )
знам да спијам ( можам да заспијам у секој момент кога ке посакам )
ке дремам на кајгана...
ке земам некоја стара добра игра да играм
и тн и тн и тн

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
ко ќе ми е досадно одам со другарми во една напуптена куќа(кај шо имало порано ТУРСКИ гробипта ДЕМЕК!)и седам таму дури не ми се здосади и таму иначе собата кај шо седиме е гром нацртана е целата !

Milla*

100% Milla
Член од
15 јуни 2009
Мислења
254
Поени од реакции
41
Пред малку ми беше досадо....легнав и си гледав Попај Морнарот...:helou:
И тоа ми делуваше позитивно...веќе не ми е доадно :wink:

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
читам книги, сега како што имам многу слободно време, се изначитав ;)

O

okej

Гостин
прОбувам да напрааМ фроНт флип сЕ лизгаМ од чергиче и фраКтура на Лобања оД бирО.

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Ако има услови идам на кафе или кај некоја од другаркиве,ако не зборам на телефон,дремам на компјутер,читам книга,можно е така и некоја мисла да зачкртам низ тетратка,слушам музика...некогаш од досада ќе си ја средам и собата,се лакирам,глеам телевизија...секогаш се наоѓа по нешто.

Член од
25 ноември 2009
Мислења
692
Поени од реакции
191
Значи најдосаден ден ми е недела,искрено немам што да правам затоа што ретко излегувам тогаш..Па би рекла дека досадата ја убивам со спијање,музика слушање,фц и то што ќе најдам за занимација ама досада си е досада

К

Кики.

Гостин
најчесто зборам на телефон, шеткам малку, компјутер , музиче и сл. а од сите набројани најмногу телефонот помага :smir:

Член од
25 септември 2009
Мислења
91
Поени од реакции
10
Досадно <=> немам волја да правам ништо(тоа барем значи за мене)
Многу ретко ми се случува да ми е досадно.
Во таквите моменти само си пуштам музика, направам си кафе и си се сместам во фотелјата во мојта соба и си размислувам, и се така додека не ми се врати волјата за да се занимавам со нешто.
Според мене има многу работи со кои би можеле да го поминуваме времето, така да досадата е само немање волја за каква и да било активност.

Kajgana Shop

На врв Bottom