Што правите кога ви е досадно?

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
The_Grim напиша:
Kuti be pa ti...ti najde da kazuvas..po cel den ucis....ne ti e stram...:))
Пер,јас ако веќе учам не учам од што сакам(добро има и такви предмети али ретки се),учам од што морам!!!

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
У случај да ми е досадно( а тоа многу ретко се случува ),викам едно три-четири другарки на гости и кафенишаме 2 саати минимум.:icon_lol:

BraT

Весели Ѓевреци
Член од
5 февруари 2006
Мислења
457
Поени од реакции
11
Абе како може интернет да имам, a досадно да ми е :)

The_Grim

Acid Nightmare
Член од
22 ноември 2005
Мислења
1.501
Поени од реакции
24
Per i striptizerka da imas doma pak ke ti stane dosadno...takvi sme nie lugeto...ne se zadovoluvame so nisto...

Samaramon

¤ ξωટ ¤
Член од
17 декември 2005
Мислења
1.081
Поени од реакции
18
igram na play station ili na pc.

preeska instalirav counter. koj saka da se presmetame?

ako mi e ekstremno dosadno, spijam.

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Се јавувам или пишам смс кај луѓе кои знам дека ќе ми направат да ми е интересно. Излегувам на кафе и со триста муабети и смеење заборавам дека ништо не ми се правело.

kLiNkA

Ponosna Hrvatica
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.116
Поени од реакции
5
Pa koa mi e doadno obicno ili idam kaj nekoja drugarka (ke potracarime) ili ke zeam rolerkite i aj nadvor... edinstveno toa go praam ako nemam inernet:(...inace sum zavisnik od int.:)

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Досаден период не се лечи, пошто колку и да се обидуваш да правиш нешто интересно - пак ти е досадно. Досаден период си проаѓа сам од себе. А доаѓа најверојатно како последица на депресија! :)

Член од
16 февруари 2006
Мислења
76
Поени од реакции
5
се додека сум пред PS не ми е досадно ,а во случај некој да ми го зафати местото, читам . а да и у последно време почнав и да плетам:) какви само шалчиња си сплетов...

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
EvA`` напиша:
се додека сум пред PS не ми е досадно ,а во случај некој да ми го зафати местото, читам . а да и у последно време почнав и да плетам:) какви само шалчиња си сплетов...
Ееееееееее,на што све ќе те наведе маката!!:kez::kez::kez:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Ако ми е досадно додека сум на работа пишувам пораки (доколку нема што да пишам на форум), а кога ми завршува смена ако ме фаќа сафра, во последно време одам накај Охрид ... ем се развозувам, ем се препивам кафиња, ем се пресмејувам ... кај може да не се излечи досада со ова? :star: :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom