Што правите кога ви е досадно?

Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
Nikogas ne mi e dosadno.Drustvo mi pravi sopstvenata mi misla.Taa mi e verna druska i postojano mi prireduva iznenaduvanja i toa mnogu interesni.;)

Член од
20 декември 2005
Мислења
876
Поени од реакции
1
е да де у манго идеш. јас со шприц у рука...ха ха ха

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
filip_sk напиша:
е да де у манго идеш. јас со шприц у рука...ха ха ха
Оригинален, начин, признавам. Така добро ќе ја излечиш, никад више у живот нема да ти биде досадно. Пошто веќе нема да имаш живот, како основен предуслов.

Член од
2 јануари 2006
Мислења
325
Поени од реакции
34
ко ми е досадно сум тука на форумов стално има нешо интересно слушам музика, искачам со другари, читам некоја книга и тоа мада многу ретко ми е досадно а баш би сакал да иам повише време за овие ствари

Carlito Brigante

Хаусмајстор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
844
Поени од реакции
8
Ретко ми се дешава ама кога ќе дојде не прашува.
Тогаш со дрога, насиљје и рокендрол и чат пат со коцка на големо.
Значи Mame32 Double Dragon и Solitarie. Хиросу пукам исто ама тоа нема врска со досада.

schtranga

Кратовчанче
Член од
7 август 2005
Мислења
1.295
Поени од реакции
18
koga mi e dosadno vednas odam na spienje , golema spanka sum , ponekogas znam i po 20 saati da otspijam

N

NeMiRnA

Гостин
Koga mi e dosadnoooooo.........hmmmmmm so praam?Odamna ne mi bilo dosadno,ama vaka koa se setam obicno kisnam na pc i dosagam nekomu ili glumam deka nesto me povredilo ili deka sum bolna i go dobivam celoto vnimanie,a imam mnogu takvi luge u zivotot so me trpele i uspesno me izlecile od dosada.

Член од
10 февруари 2006
Мислења
20
Поени од реакции
1
NeMiRnA напиша:
Koga mi e dosadnoooooo.........hmmmmmm so praam?Odamna ne mi bilo dosadno,ama vaka koa se setam obicno kisnam na pc i dosagam nekomu ili glumam deka nesto me povredilo ili deka sum bolna i go dobivam celoto vnimanie,a imam mnogu takvi luge u zivotot so me trpele i uspesno me izlecile od dosada.
hahahahah ej dobra si znaes:sekss: kakov seks mavas koga ti e dosadno toa e za visoka ocenka:coffee:

Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
haha...zarem moze da ni bide dosadno...pa sekogas ke najdeme zanimacija..eve na internet pa posle na kafe so drustvo...so znam ima nacini ali samo da nemas za ucenje i sve ke bide super

Член од
1 март 2006
Мислења
7
Поени од реакции
1
Pusam mnogu cigari i si fantaziram kako bi bilo da sum negde na more pa samo sto sum izlegla od voda uste mokra si sednuvam na bar si pijuckam koktelce normalno si palam cigara i uzivam vo pogledot i mirisot na moreto.Posle nekoe vreme se osvestuvam gledam deka nisto ne se promenilo i tepam vreme na internet

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.487
Поени од реакции
7.978
Ловам дудлачи по форумов.

UnMistakable

Love's divine
Член од
16 февруари 2006
Мислења
342
Поени од реакции
1
muzika, muzika i samo muzika. nikogas ne mi zdosadilo.

Kajgana Shop

На врв Bottom