Што правите кога ви е досадно?

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Уф многу се нервирам кој ми е досадно,нема што да правам,седам само и се ѕверам во ѕидовиве,не знаејќи што да правам,најглупо нешто е да ти биде досадно и да нема што да правиш.
А ако цртам или учам или дремам како што сте пишале нема да ми биде досадно,сепак и тоа е некоја занимација:smir:

Dark Angel

Unfaithfull to life...
Член од
14 јули 2006
Мислења
1.081
Поени од реакции
6
Никогаш не ми е досадно, така да не знам што правам :)

shadows & smile

just a lost boy
Член од
10 февруари 2008
Мислења
291
Поени од реакции
7
Лежам и гледам во таванот,онака бесцелно само гледеам и размислувам за некој работи...Или пак пробувам да најдам некој од другариве да пиеме кафе.Или пак слушам музика,гледам филм или играм...Мразам кога ми е досадно,навистина мразам!:toe:

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
ne znam nemam dosada pocustvuvano so godini -
a koga bese prisutna ja "lecev" so muzika ili crtkanje
pozZ

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ретко да дојдам во ситуација да ми е досадно... речиси секогаш ке си најдам некоја занимација која ке ме заинтересира и ке ми го “отепа“ времето, кога нема што да правам.

*princess*

..SiMpLy GorGeOuS..
Член од
17 февруари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
21
кога ми е досадно обично си шијам нешто а ако ме мрзи или седам пред комп но најчесто се договарам да излезам па макар и само да се прошетам...зависи од времето..ако не ја викам другарка ми на кафе и решен проблем ....хехехх

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
Кога ми е досадно...ммм...многу јако прашање.
Па кога ми е досадно палам патиките и право во село,во природа тоа ме релаксира многу.

Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
Retko mi e dosadno,mnogu pocesto nemam vreme za nesto,ama ako pocnuvam da se dosaduvam ili izleguvam ili vikam nekoj kaj mene.

Janev

2.856
Поени од реакции
58
ке земам ке гледам нешто на телевизија, ке јадам нешто или ке одам на некаде....

*princess*

..SiMpLy GorGeOuS..
Член од
17 февруари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
21
јас обично си легнувам да спијам.....ама добро ако ептен не ми се спие што ретко се дешава тогаш едноставно го земам телефонот и си муабетам .................со сигурност помага!!!!!!!!!!!!!!!добро де зависи до соговорникот................:pos2:

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Никогаш не ми било досадно секогаш наоѓам некоја занимација

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Одам надвор и трчам на Спортски Центар. Кога ќе се изморам доаѓам дома, се туширам и легнувам да спием (=

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Читам списанија и книги.

E

`EsCaPe`

Гостин
Па најчесто кога ми е досадно , си пуштам музика и денсам низ соба ..или на МСН ќе седнам и ќе се најде некој за мубает..:)

Kajgana Shop

На врв Bottom