RebelMk
₪ ₪ ₪
- Член од
- 18 октомври 2010
- Мислења
- 1.761
- Поени од реакции
- 1.155
Апсолутно одговор и совет на место.Па видиш пријателе, овде може си сам крив. Прочитај го болдираното уште еднаш и размисли дали си ги оставил сите за неа, па после ти се десил шитот или е нешто сосем трето, нејќам да претпоставувам штом не те знам. Ама во повеќето случаи многу луѓе се заебуваат што тотално се посветуваат на особата до нив и со тоа стануваат меки и нивото на почит кон нив паѓа уџум доле. А со тоа и нивната самодоверба и личност. Таков никој не те сака после, извини вака што сум безобразен пошто осеќам си у незавидна ситуација, која ти сам си ја правиш сега. Ама мислам дека пријателите секогаш ќе ти бидат тука и ќе те разберат така да отиди им и опушти се. Пред се е многу битно да прифаќаш и даваш со отворено срце. Зошто истово пак ќе ти се деси и со друга личност, а нејќеш. Види си што ти е убаво тоа прави го и ќе го добиеш пак вниманието на женската публика. А тоа колку години имаш е ирелевантна ствар, повеќе е безвезе стереотип наметнат кај нас да мора тоа или ова или она. Фак оф. Се било па и зошто да не и ова твоево само излези од темнината, зошто ако сам не сакаш никој нема да те извлече. Времето е кратко исто ко и животов. Искористи го максимумот, уживај и пливај
Среќно.
Јас иако помлад од него ја направив истата грешка. И бев предаден целосно беше за мене Алфа и Омега и откако раскинавме ќе се шекнев од самотија. Како паталец советувам покрај дечкото/девојката имајте и другари (секако не од корист само).