Што по раскинување на долга врска?

Член од
24 ноември 2014
Мислења
49
Поени од реакции
12
Искусив и на своја кожа,тешко е да,ама не е за умирачка.Едноставно ке се свртиш накај позитивната страна-целосната слобода што била одсутна некој период и ке ја возиш максимално таа кучка што била одсутна толко време.
Деца,не заборавајте-користете заштита нон-стоп.

Член од
20 мај 2008
Мислења
1.099
Поени од реакции
1.079
Аха, е кај мене е за никаде. Имам 33 години. Сите пријатели се средија, и пријателките исто така. Мојата девојка ми раскина и отиде во Австралија, и така сега си седам сам дома. Изгубив контакт со сите. И највеќе од се ме лути кога ќе ми дадат совет дека треба да искачам и да шетам...а јас сам на овој свет. Па сам кај да одам.
И така некако ми личи дека ова ќе трае долго.[DOUBLEPOST=1448325313][/DOUBLEPOST]Ах да, најважното, зборот ми беше, нежалам по неа... жалам што сум сам.

Последно уредено:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Аха, е кај мене е за никаде. Имам 33 години. Сите пријатели се средија, и пријателките исто така. Мојата девојка ми раскина и отиде во Австралија, и така сега си седам сам дома. Изгубив контакт со сите. И највеќе од се ме лути кога ќе ми дадат совет дека треба да искачам и да шетам...а јас сам на овој свет. Па сам кај да одам.
И така некако ми личи дека ова ќе трае долго.[DOUBLEPOST=1448325313][/DOUBLEPOST]Ах да, најважното, зборот ми беше, нежалам по неа... жалам што сум сам.
а бе и сам можеш навечер да излезеш, не знам од каде си али пример овде во битола ноќе низ парк или зад спортската, или на тумбекафе кај шо одат паровите на клецкање има доста осамени кои се кријат по грмушки или во мрачни места и тивко посматраат љубовни сцени и захвати. Ти треба само капче црно на гла, мантил подолг, палома и сончоглед и семки по џепови

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.871
Поени од реакции
11.565
Па видиш пријателе, овде може си сам крив. Прочитај го болдираното уште еднаш и размисли дали си ги оставил сите за неа, па после ти се десил шитот или е нешто сосем трето, нејќам да претпоставувам штом не те знам. Ама во повеќето случаи многу луѓе се заебуваат што тотално се посветуваат на особата до нив и со тоа стануваат меки и нивото на почит кон нив паѓа уџум доле. А со тоа и нивната самодоверба и личност. Таков никој не те сака после, извини вака што сум безобразен пошто осеќам си у незавидна ситуација, која ти сам си ја правиш сега. Ама мислам дека пријателите секогаш ќе ти бидат тука и ќе те разберат така да отиди им и опушти се. Пред се е многу битно да прифаќаш и даваш со отворено срце. Зошто истово пак ќе ти се деси и со друга личност, а нејќеш. Види си што ти е убаво тоа прави го и ќе го добиеш пак вниманието на женската публика. А тоа колку години имаш е ирелевантна ствар, повеќе е безвезе стереотип наметнат кај нас да мора тоа или ова или она. Фак оф. Се било па и зошто да не и ова твоево :) само излези од темнината, зошто ако сам не сакаш никој нема да те извлече. Времето е кратко исто ко и животов. Искористи го максимумот, уживај и пливај ;)
Среќно.

Член од
24 декември 2008
Мислења
401
Поени од реакции
244
Губење во лавиринти , но ако си упорен ќе го најдиш излезот ...

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu
Член од
10 февруари 2010
Мислења
868
Поени од реакции
342
а бе и сам можеш навечер да излезеш, не знам од каде си али пример овде во битола ноќе низ парк или зад спортската, или на тумбекафе кај шо одат паровите на клецкање има доста осамени кои се кријат по грмушки или во мрачни места и тивко посматраат љубовни сцени и захвати. Ти треба само капче црно на гла, мантил подолг, палома и сончоглед и семки по џепови
МММ, појма немав дека си од/во БТ.
Треба да се дружиме во порачиња да ми дадеш некои совети.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
МММ, појма немав дека си од/во БТ.
Треба да се дружиме во порачиња да ми дадеш некои совети.
порачиња пишат деца и гејови
јас пишам пораки и то обично со финансиско здравствени содржини пример: „ќе ти ископам очите со рѓосан тељ ако не ми вратиш парите до четврток!„

Член од
10 февруари 2010
Мислења
868
Поени од реакции
342
порачиња пишат деца и гејови
јас пишам пораки и то обично со финансиско здравствени содржини пример: „ќе ти ископам очите со рѓосан тељ ако не ми вратиш парите до четврток!„
дај парите

Kajgana Shop

На врв Bottom