Е с'к пиев ракију од сабале, а не воду. Нели клин с'с клин се избива.У мое време, демек кога бев млад де, вода насабајле пиеа тие што претерале со ракија навечер
Мора стимуланси од сабајле инаку ќе сум зомби уште 3-4 часа...пиењето кафе на празен стомак го зголемува производството на гастрична киселина.
Здраво е да се пие една лажица сребрена вода само.Едно прашање до тие што пијат вода насабајле: Ви бара организмот или оти сте прочитале дека е здраво?
Не ми беше прашањето што е здраво!Здраво е да се пие една лажица сребрена вода само.
Pa ako ja preterale vecerta so aktivnosti sabajle vodata ima neocekuvano blagoprijaten vkus .Не ми беше прашањето што е здраво!
По таа основа ќе се појават специјалисти овде што ќе тврдат дека по едно живо жапче на штесрце е најздраво!
Сакав да знам дали им се пие вода или така прочитале?
Тоа го знам од лично искуство Него ме интересираше да не се од типот 10 000 чекори дневно, три литри вода и дрн дрн теории кои немаат ама баш никаква научна поткрепа.Pa ako ja preterale vecerta so aktivnosti sabajle vodata ima neocekuvano blagoprijaten vkus .