Што пиете рано наутро?

• Креатор на темата Креатор на темата _c|eLo_
  • Време на започнување Време на започнување
У мое време, демек кога бев млад де, вода насабајле пиеа тие што претерале со ракија навечер ;)

У мое време, демек кога бев млад де, вода насабајле пиеа тие што претерале со ракија навечер ;)

Е с'к пиев ракију од сабале, а не воду. Нели клин с'с клин се избива. :)

Овде ли коментираат или се чудаци или светов забегал. Јас мислев дека ништо освен кафе не се пие од сабајле...или сум останал диносаурус:confused:
Топло нес кафе црно без шеќер и млеко и онака не функционирам во првите два часа :coffee:

пиењето кафе на празен стомак го зголемува производството на гастрична киселина.

Едно прашање до тие што пијат вода насабајле: Ви бара организмот или оти сте прочитале дека е здраво?

Здраво е да се пие една лажица сребрена вода само. :)

Здраво е да се пие една лажица сребрена вода само. :)
Не ми беше прашањето што е здраво!
По таа основа ќе се појават специјалисти овде што ќе тврдат дека по едно живо жапче на штесрце е најздраво!
Сакав да знам дали им се пие вода или така прочитале?

зборувам за мене, вода ми се пие одма штом станам, а не дека сум прочитал некаде итн. За кафето знам дека ствара киселини на празен стомак, и тоа го кажувам од искуство па затоа и не го практикувам на гладно.

Не ми беше прашањето што е здраво!
По таа основа ќе се појават специјалисти овде што ќе тврдат дека по едно живо жапче на штесрце е најздраво!
Сакав да знам дали им се пие вода или така прочитале?
Pa ako ja preterale vecerta so aktivnosti sabajle vodata ima neocekuvano blagoprijaten vkus :toe:.

Pa ako ja preterale vecerta so aktivnosti sabajle vodata ima neocekuvano blagoprijaten vkus :toe:.
Тоа го знам од лично искуство :pos: Него ме интересираше да не се од типот 10 000 чекори дневно, три литри вода и дрн дрн теории кои немаат ама баш никаква научна поткрепа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom