Што очекувате од животот?

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Што сум му дала ја на животот па да барам нешто за возврат?:)

Ништо не очекувам... Освен да го проживеам. Се друго е непредвидливо, а и онака од големи очекувања може на големи разочарувања да наидеме, така да... :)

BlAcK_MamBa

:: Living by my own rules ::
Член од
25 март 2007
Мислења
431
Поени од реакции
5
pari, rabota, obrazovanie, zeni i ondah to

ama pari najvise od se i sreka

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
абе ништо не дава животот ако не фатиш ти нешто да поработиш :)

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Od zivotot ocekuvam mnogu, i ke go postignam toa. Ne sum zadovolna od ona sto sum sega, definitivno , ja nikogas ne sum zadovolna, moze i toa mi ava sila da bidam uste podobra vo narednoto nesto. Moite planovi se da uspeam vo zivotot, da bidam nesto so koe jas licno ke se gordeam i drugite najbliski okolu mene. Na pat sum da ja postignam mojata cel ama ima uste nekolku godini. Realna sum za se vo zivotot, neumeam da fantaziram, dodeka ne go vidam krajniot rezultat ja do poseden moment ne veruvam vo postignatoto. Nikogas nema da znaeme dali sme go posltignale sakanoto, ona kon koe sme se stremile, bidejki covekot sekogas saka poveke i poveke, neli?
Dali sum srekna, i dali vo ovoj moment mislam deka sum go postignala sakanoto, ja sekogas ke kazam NE. Sekogas moze podobro

|_EmKA_|

~The Unforgiven~
Член од
18 март 2007
Мислења
90
Поени од реакции
1
Од животов мој, очекувам.. да успеам во нешто, да се пронајдам во нешто, да имам среќа во тоа што ке сакам да постигнам. И да имам здравје пред се,и тие што ги сакам да се околу мене.

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
не очекувам многу, само ќе се борам со секојдневието, се додека можам

Член од
22 февруари 2007
Мислења
240
Поени од реакции
3
ништо само чекам да умрам

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Анастазија напиша:
Само мудрост!
кхм... лош ти е одговоров на темата како и да е да те потсетам дека тој ветер што ми го објасни ја докажува твојата мудрост.
п.с. доста мудри потези правиш последниве две недели.

јас очекувам од животов убаво да си поминам со личност што ке ја љубам и ке ме љуби... Да изградам семејство и прекрасен дом...

и да умрам слатко!

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Од животот? Мислам дека не треба ништо да се очекува, само затоа што јас ништо не сум му дал:toe::)

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Oчекувам животот да очекува многу од мене за да можам да бидам задоволна од еден аспект, експериментирање со очекувањата.
Останатото е хаос аnd i like to keep it that way, хетерогена смеса од работите што ги очекувам и сакам и развивам и расфрлам, сите делови ги гледам јасно но сакам така да ги чувам.

D

Delux

Гостин
Жената што ќе ја сакам,мирно соседство и чистата постела во која спијам...

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
pa od zivotot ocekuvam da mi se desavaat ubavi stvari kako do sega ednostavno samo da nema problemi

Gadfly Baba

Registered Loser
Член од
20 февруари 2007
Мислења
997
Поени од реакции
21
Добри искуства,и сфаќање на најпростите работи...
Аа да,и гага пијачка очекувам од животот,ми дужи.

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Tesko prasanje, opsto postaveno, vo princip ja nikogas za nisto ne ocekuvam, taka da ni od zivotot ne ocekuvam koj znae kolku posto ti ako si napravis dobro ke mislis deka zivotot toa ti go napravil, taka da se e do licnosta. Ali pak ke odgovoram, ocekuvam sloboda, ja obozavam slobodata, dobro sega normalno treba da se vrzes za nekogo, ali sakam pak da imam sloboda. Zivotot ni pruza bezbroj moznosti, za da se obrlodeni sebe si, e sega kolku ke gi iskoristis tie moznosti zavisi do tebe, zivotot e apstrakten poim taka da kako moze da ocekuvam nesto sto ne e vidlivo a prisutno?

Kajgana Shop

На врв Bottom