Што од „роуд шоуто“ на Владата?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Какви 7 жено, 20 години поминаа :pipi:
Вкупно да. На едните им дадовме 13 години од нашиот живот да не веат со вакви приказни, а сега некој 7 години мутави не прави. Али Македонче додека не му седнеш на глава не се откажува. Им посакувам да бидат на власт долго а останатите да ги чекаат стрпливо резултатите, бидејќи сме познати по чекање....

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Вкупно да. На едните им дадовме 13 години од нашиот живот да не веат со вакви приказни, а сега некој 7 години мутави не прави. Али Македонче додека не му седнеш на глава не се откажува. Им посакувам да бидат на власт долго а останатите да ги чекаат стрпливо резултатите, бидејќи сме познати по чекање....
Не се 7 туку нецели 6 години ! Од втората половина на 2006- ....

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Не се 7 туку нецели 6 години ! Од втората половина на 2006- ....
Пата пата се. Пошо Гвујо беше министер за финансии 4 години.
То му доџе, исти к** различно паковање.
Ние цели 20 годинки сме си офци.

I

Iblis

Гостин
Пата пата се. Пошо Гвујо беше министер за финансии 4 години.
То му доџе, исти к** различно паковање.
Ние цели 20 годинки сме си офци.
Не е толку битно, јас тек сега ќе одам да ме стрижат, а башка ако е роуд шоу, може и да ми се качат(јавнат де), ако се расположени, па после и јас ќе се чукам во гради o_O

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.177
Поени од реакции
18.250
Ќе добиеме многу...Ташаци!

Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
a be ke dojdat be....ve uveruvam

znam eden investitor vo mojata okolina...dojde uvidi kolkava se platite(pa zatoa i dojde neli) i tri godini iako mju ode se mu vika na rabotnicite deka e vo investicii......platata e 10-12...dodeka sefot zema 15 ilijadi i ke doagjat investicii...ne oti ne sakat tuku oti platite se nikakvi i ke ostanat se dodeka ne ostanat samo 10% nevraboteni

Kajgana Shop

На врв Bottom