Што највеќе цените во животот?

Член од
31 мај 2008
Мислења
803
Поени од реакции
33
ценам вистински другари,чесни луѓе,луѓе на кои највисока цел во животот им е семејството полно со љубов и со деца:wink:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Ги ценам вредностите кои го прават човекот човек, лојалноста и способноста да се контролира себе а и своите нагони, ценам луѓе кои знааат да сослушаат и да бидат добра поддршка во време кога се најпотребни, ете тоа го ценам во животот а и тоа е животот.

Член од
11 септември 2008
Мислења
224
Поени од реакции
6
Верно пријателство, љубов, лојалност и човек кој е подготвен да ти помогне кога ти е најлошо.

100-ти пост:vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
Ги ценам семејството, пријателите, угледот, ги ценам сите позитивни вредности кај луѓето, како што се самоконтрола, искреност, лојалност, моралот. Особено ценам луѓе кои се амбициозни, кои знаат што сакаат, кои се ценат сами себе (во граници на нормалата), имаат добра смисла за хумор и не земаат се при срце.

FrEaKy GiRL

...FaLLeN AnGeL...
Член од
20 јули 2007
Мислења
623
Поени од реакции
28
...PeAcE...LoVe...HaPpYnEsS...FrEeDoM...
т.е. вака...Најмногу ги ценам:Мирот, Љубовта, Слободата, Надежта, Верата, Среќата, Довербата, Искреноста, Уникатноста...Тоа се само дел од работите што ги ценам во животот.Иии да...се разбира...ги ценам моите родители, односно семејството, посебно мајка ми, и вистинските другари и другарки!
п.с. ги напишав со големи букви, сакајќи да ги нагласам:)

аце_шваба

ГОРД ВУЈКО
Член од
10 септември 2008
Мислења
1.512
Поени од реакции
45
го ценам тој што ме цени
се друго е релативно, сие имаме маани никој не е совршен

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Go cenam tava samo so zasluzuva da bide po4ituvano od moja strana(da ga zasluzas mojta doverba):wink:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Најмногу ценам другарство, почит и искреност:smir:

Член од
23 март 2008
Мислења
685
Поени од реакции
165
Iskreni prijatelstva luge so cel vo zivotot,semejstvo,pozitivni luge od koi ti se razubavuva denot,luge pred koi nemam vlakna na jazik i za arno i za loso i toa.

Член од
2 септември 2008
Мислења
52
Поени од реакции
2
Ценам кога се искрени луѓето. И сакам кога е возвратена љубовта а најважно ми е здравјето:vozbud:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Верен другар/ка на кого/која можам да и верувам !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom