Што научивте од последната врска во која бевте?

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.768
Поени од реакции
8.793
Научив дека женските се курви. Дека и ние машките сме курви..... ;)
И јас научив се што ти си научил, само да додадам дека се изненадив сама себе колку јас можам да бидам зборот на К, а и па сите оние кои ми се правеле другари со години..... Ти е*ам к**винскиот народ, ти е*ам.....................
--- надополнето: Sep 15, 2011 12:03 PM ---
И да се дополнам.
За врската не научив многу, имав (сеуште не знам дали сеуште ја имам) совршена врска. Добро, речиси совршена.
Но од целата таа врска, највеќе научив дека во суштина мојот непријател број 1 (дечко ми) во суштина, ми го претставиле како таков оние на кои најмногу им верував. Оние кои знаеа се за мене. И оние кои изедоа ла*на за мене. И оние кои ми ја сјебаа (можеби) врската. И оние кои ми го сјебаа животот.
Наравоучение: верувај само на сам себе, на никој друг. Најчесто веруваш на погрешни луѓе. Чисто превентивно - не ги ставај ич на памет.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
21
Поени од реакции
5
Научив т.е. дознав дека тркалото стварно се врти, нормално во моја полза, врската траеше скоро година, научив мн работи. Освен безобразните ствари, научив дека не треба да се напињаме, и дека не треба да се впуштаме во премногу сериозни врски и караници безпричина, да бараме само забава и нормално, дарежливи девојки, бидејки тоа е единственото добро што ке остане во сеќавање. Денеска 90% од девојките се кучки, епа ја викам, штом се такви тогаш да се однесуваме безкомпромисно со нив. Можеби звучам шовинистички, но ќе го добијат тоа што го сакаат како и да е.

Член од
9 јануари 2008
Мислења
168
Поени од реакции
207
Научив дека никогаш, никому не треба безрезервно да му се верува. Колку и да си заслепена од неговата убавина, колку и да ти звучат вистинити неговите зборови, колку и да ти докажува и покажува... секогаш верувај и на својата интуиција и секогаш барај повеќе. научив дека не постои љубов после граница. Научив дека оној од кој најмалку очекуваш ќе ти зарие нож во грб. научив дека ние, жените, сме многу наивни. А научив и дека се‘ се враќа. Тркалото се врти. Час си на дното, час си на врвот. Јас се приближувам кон врвот... но што ќе прави тој за некое време?

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
...ако дозволиш да те газат, сигрно ќе те изгазат, полека но сигурно. Ако ќутиш и постојано се согласуваш со се, ќе те сметаат за досадна и неинтересна и пред да те откачат, ќе си играат мајтап со тебе.... пошо им се може, нАли овај да.

D

devojcence

Гостин
deka treba da si gledas za sebe i od sebe. i deka ako ne se sakas sebe i ne si gledas za sebe i od sebe samo ke te gazat i zezaat. a i deka treba na pamet da se ide ne na emocii.
--- надополнето: Oct 18, 2011 3:11 AM ---
emociite samo koga ke ti pritrebaat i potoa pak da se vratat.

A

Antigona

Гостин
Дека не треба јас да го частам, туку да оставам на него, он да ги плаќа сметките

С

Сатори

Гостин
Од последната врска научив дека конечно треба да го прифатам фактот дека не сум зрела и способна за врска, дека имам константна потреба за промени која што нема потреба да се рефлектира врз некој што не е должен тоа да го трпи и дека морам да живеам со себе затоа што кохабитирањето со својата психа е најлошто што може да му се случи на некој.
А да, и дека само кога сум сама можам да се направам среќна, константното бегање и барање слобода почна и мене веќе да ме нервира.

Phone_girl

Barbika
Член од
15 октомври 2011
Мислења
22
Поени од реакции
7
Ajde mozebi ne e poslednata vrska no sepak e mozebi edinstvenata seriozna vrska sto ja imav, pa vaka tocno e deka mi bese prv decko i deka od nego nauciv mnogu raboti(kako da se oblekuvam pred toa nosev siroki maici i farmerki podocna nosev po provokativni alista potoa so nego mi bea prvite pocetoci na odenje na disko prvata ispiena votka i mnogu drugi raboti) imavme sekako sovrsena vrska se dodeka jas ne ja unistiv, a od taa vrska zakluciv deka treba da mu bidete verni na partnerot ako go sakate zatoa sto nikoj ne oprostuva neverstvo isto taka trkaloto se vrti ednas si gore ednas dolu i posle tri godini jas go molam da se smirime no toj nesaka ni da slusne za mene :(

Sora_Dono

The 14th
Член од
22 октомври 2011
Мислења
129
Поени од реакции
35
Nauciv deka zenite se retardirani, do pred poslednata vrska bev kao, aj ke probam pak, ali kao site do edna bile retardirani so sum idel so niv, pa nadezno ke naidam na cudo od prirodata so ke bide zensko a nema da bide retardirano.

P.S.

I nema da bide shemale...

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Nauciv deka zenite se retardirani, do pred poslednata vrska bev kao, aj ke probam pak, ali kao site do edna bile retardirani so sum idel so niv, pa nadezno ke naidam na cudo od prirodata so ke bide zensko a nema da bide retardirano.

P.S.

I nema da bide shemale...
Сите, буквално сите со кои сум бил, како и веројатно сите со кои ќе бидам, патат од познатиот синдром: Да остварат што поголема контрола врз мојот живот! Е според мене, ова ги прави најретардирани!

Sora_Dono

The 14th
Член од
22 октомври 2011
Мислења
129
Поени од реакции
35
Сите, буквално сите со кои сум бил, како и веројатно сите со кои ќе бидам, патат од познатиот синдром: Да остварат што поголема контрола врз мојот живот! Е според мене, ова ги прави најретардирани!
Excellent, someone who agrees with my statements - Women are retarded!

Член од
27 септември 2011
Мислења
423
Поени од реакции
682
А да пробаш ти со поинаков пристап, зашто обично е колку повеќе даваш толку повеќе ти земаат. Од женска гледна точка, ако не ми дозволи контрола врз неговиот живот не ни пробувам да имам...а ако повеќе од три пати попушти тогаш веке знам дека ја имам контролата.
И тоа не е само кај женските, и машките сакаат да имаат контрола верувај ми. Само целата финта е на кој колку ке му дозволиш ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom