Што научивте од последната врска во која бевте?

Џ

ЏинЏер

Гостин
Научив дека само љубовта не е доволна, па колку и да е силна.
Научив дека сите бајки не мора да имаат среќен крај.
Научив дека против некои работи едноставно не се оди, без оглед на тоа колку се борите.

P.Eskobar

Лева рака на Десницата!
Член од
2 септември 2011
Мислења
95
Поени од реакции
37
...дека не треба да се разочаруваме и да продолжиме понатаму!!!

Член од
8 септември 2011
Мислења
3
Поени од реакции
1
Да не се заљубувам веќе во личност заради физички изглед.. Тој/таа секогаш може да најде нов/а и не го интересира баш што ти чувствуваш кога си само една од многуте што ги врти.. ;)

Член од
4 април 2011
Мислења
152
Поени од реакции
89
Дека никогаш нема да се заљубам. Знам да сакам, ама не со цело срце и искрено, ма колку да се трудам џабе е. Мојот последен дечко го напуштив оти сакаше да се вериме. И повеќе не влегувам во сериозни врски.

Fasty

Артист
Член од
1 август 2011
Мислења
182
Поени од реакции
47
последната врска во која бев не ни беше врска..само знам дека дебело ќе го јадев од џандари ради една просечна ороспија..која мислев дека ако е постара е паметна..НАУЧИВ ДЕКА НЕ ТРЕБА ДА СЕ ЗАЉУБУВАШ ВО ДЕВОЈКА ШТО МОЖЕ ДА ГЛУМИ И ШТО САКА ДА ОДИ НА ДРАМСКИ ФАКС
ЗАЉУБЕН ВО АКТЕРКА ? НЕ

Член од
8 септември 2011
Мислења
17
Поени од реакции
4
Nauchiv deka nikogas ne treba da si go prokockas drugarstvoto zaradi ljubovta!!
Deka treba da uzivas vo momentot, a ne da ja planiras idninata !!!
Nikogas da ne bides necija marioneta !!!
Da ne gi zapostavis drugarite, drustvoto zaradi negovite napadi na ljubomora !!!
Pred se nauciv deka nikogas ne treba da se navrakjas na nesto staro podobro e da se otkazes i da prodolzis so svojot zivot otkolku da se boris, da se ponizuvas ... Zivotot prodlzuva !!!
--- надополнето: Sep 9, 2011 4:01 PM ---
Дека никогаш нема да се заљубам. Знам да сакам, ама не со цело срце и искрено, ма колку да се трудам џабе е. Мојот последен дечко го напуштив оти сакаше да се вериме. И повеќе не влегувам во сериозни врски.
Kje se zaljubis sigurno, koga najmalku ocekuvas i najmalku se nadevas ;)

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.705
Поени од реакции
1.106
Да не испуштам другарства што ми ги нуди животот
Да не и верувам на една личност премногу
Да не се биде со една личност 24/7
Да обрнам внимание повеќе на себе
Да бидам повеќе самоуверен ( подобро сам среќен него со некој ради навика/потреба )
Да не ја замислувам мојата совршена девојка во друга девојка што не го заслужува тоа
Биди свој не се менувај ради врската има некој и таков те сака
Има и други нешта во животот на што треба да се троши време не само на нејзе

Член од
5 јуни 2011
Мислења
30
Поени од реакции
7
Од последната врска научив дека не треба да се биде добар .... Гази или ке бидеш газен :)

SweetGirl*

мудар посматрач
Член од
9 декември 2009
Мислења
141
Поени од реакции
119
Научив дека треба мамичето да им го расплачам на секој нареден што ќе влезе во мојот живот !

Kajgana Shop

На врв Bottom