Што мислите за невини дечки и девојки од 21+ години?

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Дај ми ги мене гајбите пиво и јас ќе ти најдам за секоја гајба по една невина девојка над 21 година и сите ќе бидат ТОП. Ако успееш една да легнеш јас ќе те частам 10 гајби пиво ;)
Викаш ТОП се и се чисти како суза а? Или тие девојки што ќе ми ги најдеш се некои фригидни, или се им фали нешто кај машките? Па затоа се топ а се невини.

Член од
26 март 2011
Мислења
659
Поени од реакции
667
Викаш ТОП се и се чисти како суза а? Или тие девојки што ќе ми ги најдеш се некои фригидни, или се им фали нешто кај машките? Па затоа се топ а се невини.
Значи постојат секакви карактери. Не значи дека девојките се фригидни или дека им фали нешто, едноставно не го нашле правиот, или пак биле во комплицирана врска фати-пушти подолго време па не чувствувале сигурност за да легнат со дечкото.
Ниту една од овие девојки не е повлечена, срамлива или пак од конзервативно семејство. Сите се друштвени, забавни и да ги видиш вака на прв поглед како изгледаат и како се облекуваат никогаш не би рекол дека сеуште се невини.
Едноставно склопот на околности бил таков па сеуште не го нашле својот "prince charming".

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Значи постојат секакви карактери. Не значи дека девојките се фригидни или дека им фали нешто, едноставно не го нашле правиот, или пак биле во комплицирана врска фати-пушти подолго време па не чувствувале сигурност за да легнат со дечкото.
Ниту една од овие девојки не е повлечена, срамлива или пак од конзервативно семејство. Сите се друштвени, забавни и да ги видиш вака на прв поглед како изгледаат и како се облекуваат никогаш не би рекол дека сеуште се невини.
Едноставно склопот на околности бил таков па сеуште не го нашле својот "prince charming".
Ти го сфаќам му абетов, сериозно. Ама од лично искуство со мои исто така пријатели/ки можам да кажам дека тука е и можноста на криење. Што ако едно мисли, друго зборува а трето прави? Сум видел ваков случај и самиот, две најдобри другарки. едната после 2 години и кажува на другата дека не е невина (секако претходно го зборела спротивното). Што ако вака? Џабе ќе ми е другарка или другар кога ми масти очи за нешто што очигледно е срам да го признае.

Мада нема везе ни мојов муабет, се зависи од карактер и ситуација, не можам да генерализирам за сите ама можам да кажам дека сеуште се држам за моето мислење.

П

Пепси_

Гостин
Да дознаат другарките дека волку ги фалеш на форумот мислам дека доживотно ќе ти бидат благодарни :свиркам:

L

Luki Junior

Гостин
За некој самоконтрола, за други заостанатост.
Чесен, нечесен, секој ќе боцне или ќе го боцнат евентуално.. Убаво е да се има искуство, ама не е задолжително.

CUCULIGA

Баксуз
Член од
12 август 2012
Мислења
84
Поени од реакции
53
Викам супер ! Нема никаков проблем. Некој порано, некој подоцна ќе ја најде правата особа за ,,таа работа,,. Воопшто нема потреба да се срами некој што на возраст од +20 ја нема изгубено невиноста. За срамење би било да потпаднеш под влијание за сите што зборат за секс и тие што знаат дека си невин те прашуваат леле па како можеш да издржиш, нешто ти фали итн итн. Не може да му фали нешто на некој што никогаш не го имал. Еднаш кога ќе почне, да. Јас верувам дека си човек кој што е растен со вредности, кој знае да цени и почитува. Ќе ја најдеш вистинската личност, таа што ќе ти чука срцето за неа, и ќе знаеш дека со неа треба да го направиш тоа, а ако е добра личност ќе знае и таа да го цени тоа, без разлика дали ќе продолжите и дали ќе трае врската. Комплименти за тебе, дај боже да има се повеќе вакви личности, а се помалку како Моника ...

Silvio

Strength And Honor
Член од
21 јануари 2009
Мислења
311
Поени од реакции
167
Работи поактивно на случајот ! Подобро за тебе ке биде . Не мора да знае девојката дека првпут ти е , можеш да излажеш било што у поглед на физички доказ, женско не може да излаже едино дали си и прв а нормално може да ти каже дека си и втор а сите знаеме дека после првиот секој следен е втор :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Работи поактивно на случајот ! Подобро за тебе ке биде . Не мора да знае девојката дека првпут ти е , можеш да излажеш било што у поглед на физички доказ, женско не може да излаже едино дали си и прв а нормално може да ти каже дека си и втор а сите знаеме дека после првиот секој следен е втор :)
Ама вие стварно си се тешите меѓу себе :)
Како тоа ќе излажеш дека ти е прв пат? На уста?

Silvio

Strength And Honor
Член од
21 јануари 2009
Мислења
311
Поени од реакции
167
Ама вие стварно си се тешите меѓу себе :)
Како тоа ќе излажеш дека ти е прв пат? На уста?
Не, на дело. Да не му е на машкото непријатно дека првпат ако девојката има искуство пред него. На уста ке излаже дека имал кратки авантури од неколку пати. И да е вистина пак искуството на дело горе доле тука е.
Ова може и да не е точно - се зависи од човекот. Треба да се проба :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Не, на дело. Да не му е на машкото непријатно дека првпат ако девојката има искуство пред него. На уста ке излаже дека имал кратки авантури од неколку пати. И да е вистина пак искуството на дело горе доле тука е.
Ова може и да не е точно - се зависи од човекот. Треба да се проба :)
Не да не е точно туку смешно е од женска гледна точка :)
Прво и прво отворот нема да го погоди ќе се мачи да го најде, а не пак за друго. Искрено стварно мисли некој дека може да го прикрие сексуалното неискуство?

Xibalba

Corona Australis
Член од
24 јануари 2012
Мислења
6.091
Поени од реакции
11.496
Прво и прво отворот нема да го погоди ќе се мачи да го најде, а не пак за друго. Искрено стварно мисли некој дека може да го прикрие сексуалното неискуство?
Ќе биде нешто вака

Silvio

Strength And Honor
Член од
21 јануари 2009
Мислења
311
Поени од реакции
167
Не е ни битно толку тоа , кога веќе дошло до „слатката работа“ . Најдобро е искреност во врска со број на сексуални партнери... барем пожелно е пошто како и да е се приметува.

Kajgana Shop

На врв Bottom