Што мислите за невини дечки и девојки од 21+ години?

2

~2A

Гостин
Не сум е*ал до сега.
-Најверојатно не сум тип што сака да е*и било што и после да се пофали: брат леле што и направив растур систем!

Досега сум фатил една женска.
-Или не ме сакаат сите маме му е*ам. :)
Или пак таа пустата ме маѓепса,па досега ниту една не сум сакал повеќе од еден ден.
па и тој пусти срам,тежок сум на почеток.:icon_mrgr:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Другар мислам дека треба да земеш 1500-2000 ден и да идеш пред МТВ, после тоа ќе отвориш тема за тоа какво ни било првото сексуално искуство. :свиркам:

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Другар мислам дека треба да земеш 1500-2000 ден и да идеш пред МТВ, после тоа ќе отвориш тема за тоа какво ни било првото сексуално искуство. :свиркам:
Има тема, п.с таму може да најде и за 300-400..

PsychoalieN

Омлет мастеР
Член од
12 јули 2009
Мислења
1.703
Поени од реакции
1.411
ич цеф да не те боли ќе дојдат и твоите 5 мин... никој не умрел од нее*ење... од е*ење умреле :)

Член од
14 јуни 2012
Мислења
10
Поени од реакции
11
Jas ja izgubiv na 17 i toa na mnogu "cuden" nacin, vo maj na ekskurzija vo lloret de mar, spanija, razocaran 3 dena nisto ne cepnav i poslednata den si plativ kurva, crnkinja 15 evra za pusenje ama so kondom moze zgresiv moze ne ali tie 5 minuti mi bea top, ne mi se krena odma oti bev pijan i prv pat i plus na public place ali crnkinjata si vredese do posledniot cent :D

SpiderWeb

ја заменува титулата под името во вашите мислења.
Член од
12 мај 2008
Мислења
632
Поени од реакции
622
Јас не мислам ништо, тие нека мислат... како велат... Јебеш, не јебеш... време курцу пролази!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Не е срам да се скине на 13 секое тело различно реагира, но зошто мора тоа во јавност да се кажува.
Он.имам другари и другарки кои изгубиле невиност на 13-14 години и им е супер сега, јас имам 15 и сеуште сум невин :)
Хах, па не е баш нормално на 13-4 години да се имаат односи ;) Знаеш какви постојани последици може многу лесно да има/ат? Женскиот репродуктивен систем поготово не е спремен за таа возраст да стапува во такви актови.

И колку помалку се замарате толку поубаво ќе ви биде првиот пат. Оставете спонтано да си течат работите. Има многу поважни работи за кои треба да се замарате така да chill ;)

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Ништо не мислиме.
Ништо.
IDGAF.
Не мора за се да имаш мислење.
Колку се замараат луѓево со туѓата сексуалност, страшно..
До одредена граница е став, ама вашево е станато тешко аздисување with a pinch of not having a life.
Убаво ви кажа КрејзиИнЛав на првата страница од темава.
Wankers..

@0@

Член од
8 септември 2012
Мислења
37
Поени од реакции
12
Stranava e za seks pa temava e za seks.:sneaky:
--- надополнето: 9 септември 2012 во 01:59 ---
Sakas tema za kakvo dildo da kupis ili slicno.:vozbud:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.838
Не е срамота, само таков сплет на околности се потрефиле, има време. Не се закочени момците и девојките кои ете до 21 година не успеале да направат нешто сериозно, само како што спомнав не се склопиле коцките. За склопување на коцки на ,,вештачки" начин е лесно, курви на секој чекор.
Јас би ви рекол кога и да го направите тоа, направете го со ЉУБОВ и од ЉУБОВ оти само така вреди :)

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Јас мојата екс ја скинах на нејзини 22 год :свиркам:
--- надополнето: 8 септември 2012 во 21:19 ---

можам да бирам шо ке ме частиш или ти ке предложеш нешто? :cool:

Може ти си мислел дека си ја скинал....