Што мислите за момците што се фалат со тепање, ако им пристапиш во нивната населба!

Член од
21 јули 2010
Мислења
20
Поени од реакции
0
Добро бе кој К** ви е на сите? Што сте запнале сите тоа било село па тоа било?
Од секогаш имало различни деца некој биле повлечени некој биле диви ...
Некој биле лоши некој биле добри ...
според тоа не е убаво да ги рангирате според населби и маала...

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Па види автору на темава..Најчесто тие што доаѓаат во туѓа населба се фураат и одат како раштракани ко да мислат они ги праеле улиците.Точно е дека секој има слобода да се движи кај сака, но кога играш на туѓ терен малце ќе си закривиш шеширот и мирно ќе си одиш затоа што:
незнаеш какви се’ луѓе нема
незнаеш на каков ќе налеташ
И со право би го тепал некој кој дошол од пичке си мајчине и ќе се праи „фраер“ у туѓа населба.
Сакаш примери? :D
epa ete primer zosto treba da ne odis sam nikade,za vakvi kako tebe so nemaat krvareno i se pravat jaki,krivo mu e ako nekoj seta so zenska od nivnata naselba a oni ako fanat od druga naselba toa ne e nisto.tia takvite gi ima ama dodeka ne se pogode nekoj da gi ispotepa.eve ti eden primer jas setam so 3 devojcinja i eden drugar po ulica ce mu redev na drugar mi zenska vo kisela voda i pred nejzinata zgrada zastaname i tamu sedea 5-6 deca 19-22 tuka nekade i pocnaa da prebacuvaat oti vidoa deka ce mu cepkame nesto i krivop mu e oti oni se drkadzii i jas mu vikam na drugarot ne mu obrnuvaj vnimanie a via uste pocnaa da se silat drugarot mu rece da ne zboruvaat oti nie ne sakame da gi slusame veke ne se trpese i ednoto stana i mu zavrti edna spalanica i jas go trgnav na strana drugar mi i mu rekov nitu zbor da ne mu rece oti ce ne somelat oti bevme samo dvajca a i pomali ne moze da se tepame so niv odma si zaminame utre denta mu se javuvam na toa devojceto das e vidaat so drugaceto i konecno da bide nesto i ja prasav dali sedat tia selacite tamu i za ssreka sedea i jas so brat mi tajpanot zumbulot i divterot kik bokserot koga stigname jas zastanav do kolata a oni 3 zamina koga gi podbraa so taa bezbol palakta da mu ja naprve glavata testo a zumbulot so kundakot cela mu ja napravi dupki na toa ednoto duri ne mozev da gledam jas.imaat sreka i so ne tuzea izgleda se isplasija koga mu rece zumbulot deka ce place majka mu.posle ovaa imam odeno uste nekolku pati so 7-8 drugari dodeka odese drugar mi so zenskata ama ne ni mu tekna da se zadevaat malskite fraeri,vo centar site idat nie taka ako se ponazame kade ni e krajot ili pak sme ponapred.
p.s da bea Albanci ce bese pokravo
ponasajte se evopski ostavete gi tia raboti

--- надополнето ---

Хехе ова го има сеуште но не како порано, сеа со закониве малце послабо работа :) Вакви дешавки безброј, а "нафураните" типци кои сеуште се замараат со вакви работи ти се со два збора МАЛСКИ ФРАЕРИ, во соседната населба отидов да играм фудбал (ме викна едно другарче) и коа си идев накај дома ме начекуваат 10 души почнуваат со едноставните прашања кои верувам на секое второ машко му се познати Од кај си? Првпат те глеам тука, што правеше тука, и ако се напалени да те тепаат следува прашањето Што кур ме гледаш така? а ако се пички и плашат да удрат викаат ај мрш и уште еднаш да не те видам тука, јас стојам и се осеќам како да сум пред Трендо, едноставно можев да почнам да ги рогам и да незнаат на која страна да бегаат но коа ке ги погледнав јадните во сурат се откажав од таа помисла. Истата вечер ги видов истите фаци на др место, јас бев со уште двајца и им приоѓаме (немав намера да ги тепам) и ги прашувам што им беше филмот денеска дали сакавте да ме тепате или слично, и момците се пресекоа почнаа да д'ткаат "не бе брат нема везе само онака си попраивме муабет, таман работа ке се тепаме сега" ххехе едноставно ги баталив но да имаа муда бар малце можеа да се пуштат и сите 3ца да не утепаат од мавање. После некој ден слушам во маало тие и тие ако те фатат ке те скршат од мавање и слично..... како што реков МАЛСКИ ФРАЕРИ немоеш крај да им најдеш но има лек и за нив
golema greska be drugar za tia takvite fakaj mlati od senkata da ti begaat za da ne slusas nivnit ako te fatime vaka naka

--- надополнето ---

Член од
30 октомври 2009
Мислења
363
Поени од реакции
261
Што има ја да му ја мислам, нека му ја мислат они:vozbud:

С

Спенсер

Гостин
оваа појава,произлегува од момците кои "ране (најсрање филм)" го знаат на памет,сите реплики и слично :) и онака малце,да се стаат у филм...

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Треба и ја Ране да го гледам значи :(

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Има уште вакви работи? цццццц.......... Мислев дека нема веќе толку мутави луѓе.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Да си растел во населба би ги закачил на насловна....

Член од
5 август 2007
Мислења
113
Поени од реакции
5
Тоа се све опасни момци, гангстери убици и така натака и мн играчи на ГТА хахахаха
иначе да, и кај мене у маало пред уличката пишуе Дангер Зоне , али тоа е ептен одамна мож пред едно 7-8 год, коа првпат сме го глеале Кум, или коа излезе Ране и се палеа мн дечиња со гангстерска визија ... хахахаха :nesvest::pos2:

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Луѓе зар може некој филм да ве натера да се тепате и да "браните територија" ? Тоа мора да се некој ептен лесни луѓе... Го имам гледано Ивкова Слава 434 пати , ама пак не лумпувам по 3 дена...

Член од
14 септември 2010
Мислења
221
Поени од реакции
251
Ептен застарена и сељачка работа е ваквото размислување...

ПС. Ај нека е фраер некој у Чаир да дојде :)
зошто си клошариште кој се плаши во чаир да дојде сите се движат натаму не се резили

Zaptija Stojkov

Комунист
Член од
23 февруари 2010
Мислења
3.179
Поени од реакции
2.858
Сите момци што се валат со тепање доколку се повтори војната 2001 година ќе извадат лекарско или пак ќе дискутираат меѓу себе Луѓе кажвете кај да бегаме?

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Не сме у Њујорк, па да бегаме од дечките и нивното гето. Ова со територијалнава доминантност многу повеќе ме подсеќа на кучињана од Цезар Милан - "Dog Whisperer", одколку на некој македонски тепач - што до 10 години живеел в село, и сега тешко му е да се привикни на цивилизираниов живот од 21 век.

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Јас живеам во такво мало. Катастрофа. Поголемиот дел од момците се боксери, каратисти, кикбоксери, билдери и преку тепање само можат да го искажат своето незадоволство кон другите.

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Тоа се типови кои немале сексуални односи со женско до сеа а нема ни да имаат понатаму.

Kajgana Shop

На врв Bottom