Што мислите за комунизмот, Тито, Che Guevara..?

Dani^^^

Femme fatale
Член од
8 април 2005
Мислења
1.831
Поени од реакции
21
Слек-намали национализмот -премини на патриотизам-зошто 5 години сум со тебе и знам дека си патриот у душа и вистински Македонец - една од причините зошто сум со тебе е тоа.Знаеш да го цениш она што го имаш и никогаш не се прашуваш што Македонија направила за тебе него што ти можеш да направиш за неа!Вистински став според мене.Само како што реков намали го национализмот бидејќи гледаш дека премногу либерали имаме на форумов -ги вреѓа тоа.А за колку знаеш околу оваа тема сувишно е да коментирам бидејќи во тоа поле си устручен.

Офчар-намали од сарказмот и зголеми ги репликите поткрепени со факти кои што ги имаше доста.Прекини да бидеш толку слободумен зошто искрено од такви слободоумни и либерали државава иде у пм.Продужи со фината дискусија што ја почна која што држеше вода за твојата страна од -дебатава-.

АМАН:pop:

SLaCk

Remember me?
Член од
23 ноември 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
Ej ziti se Pitu Guli ne go stavaj vo toa drustvo apashko. Mesto Pitu Guli stavi gi poznatite direktori apashi Jorgo Kuka (Alkaloid), Sterjo Nakov(Fersped) i redica drugi sterjovci janievci nakovci jorgovci c c c c apash do apash.Na 100 vlasi eden chesen ima:)

Офчар

The Bite of The Mamba [81]
Член од
24 април 2005
Мислења
3.717
Поени од реакции
57
Dani^^^ напиша:
Офчар-намали од сарказмот и зголеми ги репликите поткрепени со факти кои што ги имаше доста.Прекини да бидеш толку слободумен зошто искрено од такви слободоумни и либерали државава иде у пм.Продужи со фината дискусија што ја почна која што држеше вода за твојата страна од -дебатава-.
Абе.. од кај ја сеа либерал?!?!

Само етикети да се лепело.. а па според мене ограниченоста не` доведе на ова дереџе, оти нема доволно слобода на размислувањето. Стереотипи и предрасуди - овие се добри, оние ја ебаа, вака-така. Паметно чупче си, ајде пак обрати пажња..

А Слек.. Вангел Дину може? Прапрадедо ми, претседателот на Владата на Крушевската Република ;) Или Калиопи? Или Тоше? А? ;)

SLaCk

Remember me?
Член од
23 ноември 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
Sekoj coek e dobar dodeka ne pocne da zabegava kako tebe:) Sto Kaliopi sto Tose? Slusam nivni pesni i toa! Ako peat na vlashki nema da gi slusam posto ne razbiram i ne ni sakam da razbiram. A toj klosarot od partijata na vlasite Dimcev kako li se vika da go priberete malce(mislam ako ste vo kontakt so nego) zosto zabeguva. Treba da znae kaj zivee.

SLaCk

Remember me?
Член од
23 ноември 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
BTW sekogas koga sum vleguval vo raspravi za makedonskata kauza so luge koi me sovetuvale "cekaj be poleka sto e bitno dali makedonija ke ima vakov ili onakov ustav" "sto e bitno imeto bitno e EU" ispagalo deka bile Vlasi... ne ste bas lojalni na ovaa drzava.

Офчар

The Bite of The Mamba [81]
Член од
24 април 2005
Мислења
3.717
Поени од реакции
57
Еј..

тендер ќе праиме за логорот..

по влашки.. некоја пара да испереме ;)

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
А да не се каравте ко деца мали двата.
Ја отрувте темата.

П.С. Добро има овде модератори? Немат врска со темата 3-4 страни.

Член од
1 ноември 2005
Мислења
2.142
Поени од реакции
1.256
Od kade pa sega Ofchar liberal???
Stanuva zbor za eden obichen politichko ideoloshki sovremen globalist.

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
А што воопшто е либерализмот?
И зашо либерализмот одма добива национални бои кога воопшто не е тоа случај?

Kajgana Shop

На врв Bottom