Што метал најмногу слушате?

Кој метал правец најмногу го слушате?

• Вкупно гласачи
    247

RaGeAnGeL

KiCk AsS
Член од
23 јануари 2005
Мислења
930
Поени од реакции
7
wow wow sea me fati ne spremna...cekaj so ljubov jas malce problemi si imam ahahahhhahaha...nego cekam tvoja muzika and dont try to avoid that....sakas mail sakas msn so sakas..

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
add me to ur contact list....LOUWEED666...msn ili yahoo........... :!:
ne e problem deka i ja iam problem so lj.....moze i :fks: bez :ilu: ,,,,,,,,,, :wink:

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
ај сега, мене како модератор работа ми е да ве предупредам дека имате тема за шмекање или па мсн и месенџер :D

ај сега назад на темата

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
228
koj me spomnuvase mene be? A hello RageAnGeL.Fala bogu uste edno zensko na tema za metal :? Aman viking metal u skandinavskite zemji....tamu zapocnal tamu ke zavrsi :aplauz:

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
Wolf Pack напиша:
Е па oд тамо се, од дека на друго место мислеш?

cek,cek...znaci vie vikate za skandinavski metal bendovi....viking metal.sea ve razbrav...a inace slusni go BATHORY-hammerheart album pa da znaes sto mislev ja deka e viking metal

Член од
20 мај 2005
Мислења
140
Поени од реакции
11
Meshuggah-математички метал (замисли бе има и такво... демек сите ритми не се во согласност и сите свират со различни ритмички вредности-и сами можите да видите како тапаните немат веза со гитарата а и басо богами со ништо, а ни пеењето, па пак јако звучи) енивеј се викиншки метал оти се оттаму :) иначе слушам блек метал (селтик, дум, готик блек) и такви потправци оти ми се јаки и завлезени во филмој и смешни се... ама јако е музиката не тексто... а прогресив свирам дрим тиатр шо појќе? прстите се кршат на такви песни!!! а слушам и готик обичен ама онака то ко за заљубени ми е.. зато слушам (а и свирам се од горенаведеното) ако ме сака некој металец на свадба... идам

MSV

Член од
24 март 2005
Мислења
2.423
Поени од реакции
38
guitardemon666 напиша:
Meshuggah-математички метал (замисли бе има и такво... демек сите ритми не се во согласност и сите свират со различни ритмички вредности-и сами можите да видите како тапаните немат веза со гитарата а и басо богами со ништо, а ни пеењето, па пак јако звучи)
Како добиваат инспирација за песни......

Ке дојде гитаристот и ке рече на другите......
Лелееееее....Што сум решил вчера една равенка со две непознати....Ај да на правиме песна за тоа.....:wink:

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
хахаххахахаах математички метал :)))))))))))

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
нифентамин песната од нив многу ми е ќејф...а пеачот да го видиш без шминка, ко фродо е! :pos: :pos:

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
guitardemon666 напиша:
а прогресив свирам дрим тиатр шо појќе? прстите се кршат на такви песни!!!
Свириш ДТ а.....

Добро ги знаеш песните или праиш грешки?

Kajgana Shop

На врв Bottom