Што метал најмногу слушате?

Кој метал правец најмногу го слушате?

• Вкупно гласачи
    247

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
:music3::music3::music3::music3:

Иииииихииии....све металци на форумов.....:)

V

Vlad II Draculea

Гостин
Ај ко че се одлучите за „Тул„ (колку е здрава кирилицава)
кажете пошто секој различно кажува.. јас мислам нечто како психоделичен хард рок.. или така нешто.. е и Прфект Сркл(кул)..
Али едно е неѕаменливо... Рејџ агенст д машин- можда не е метал али здраво е.. GILE

Член од
9 ноември 2005
Мислења
170
Поени од реакции
3
Слушам се.Хеви ми е основа.Кој не го слушал тешко дека некогаш ќе ги разбере другите првци.Потоа доаѓа треш па сите после него.Но мислам дека правец како хеви нема друг,може зошто ми е прва љубов,незнам.Iron Maiden,Manowar,Judas Pries,Metallica(mada se iskomercijalziraa segа)...
Во последно време слушам готик.Мислам дека готикот е најсложен од сите и натежок за слушање.Кога сум во некое зимско расположение патувам малку skandinavski со блек метал(Dimmu Borgir,Mistic Circe Satyrikon...),a moze i Cridle of Filth.Да не заборавам дет метал,Тука секако на прво место се Death иако Чаки ни замина бргу.

Член од
9 ноември 2005
Мислења
170
Поени од реакции
3
Но не можам да ги изоставам и Dream Theather.Луѓето си се професионалци нема што.Џон Петручи и Мајк Портни растураат.

V

Vlad II Draculea

Гостин
LouWeed напиша:
влад.......за туул....кажав ОДМА!!!!:music3: :music3: :music3:
Да аил уште 3ца кажаја друго затоа пак си прашав...
Иначе од Апокалиптика ....мислам..no coment

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
The_Grim напиша:
Mislam deka ednas gi najdov na internet klasificirani kako DOOM METAL. ali ne znam moze sum u greska.
ajde se otvora prasanje:
Kakva muzika svirat Tool?
koj znae neka ni ja resi dilemata!
Не се дум метал.Ај емо прогресив пошто песните шо ја ги имам слушано од нив беа прог :icon_conf

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Mungos напиша:
Но не можам да ги изоставам и Dream Theather.Луѓето си се професионалци нема што.Џон Петручи и Мајк Портни растураат.
Немој да те чуе Месаја :pos:

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
Mungos напиша:
:music3::music3::music3::music3:

Поштуем!!!

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Mesaja напиша:
Да бе....:wink:
:icon_cool
Ама ти реков симни нешо од Dark Tranquillity тие песни шо ги кажав за најдобри....дали ќе ти се погодат :icon_cool

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
Goddess of Chaos напиша:
:icon_cool
Ама ти реков симни нешо од Dark Tranquillity тие песни шо ги кажав за најдобри....дали ќе ти се погодат :icon_cool
Ќе симнам.....:wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom