Што метал најмногу слушате?

Кој метал правец најмногу го слушате?

• Вкупно гласачи
    247

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
MSV напиша:
А зарем е воопшто важно????

Зарем не можете да седнете и да слушате, а притоа да не одгледувате јадови со тематика од типот...Дали Машин Хед ги гушкале како мали???

Преку таквото веќе од оквалификувања.......
Ебете се...Повеќе ми личите на бирократи одколку рокери , металци и панкери....:icon_mad:

За да не помислам дека слушам готика.Темава е направена за метал и дозволено е да се квалификуваат бендовите...може ќе се тупи сто години ама барем поарно отколку да чмаам и да го пренесувам моето нерасположение на другите ебаго! Шо да зеам цеде и да го слушам пет века и да разислувам шо е поентата (шо веќе сум ја сфатила кога сум ја осетила таа песна)?
ах ќе повелам и другпат.

The_Grim

Acid Nightmare
Член од
22 ноември 2005
Мислења
1.501
Поени од реакции
24
Striktno melodicen death metal, ali ne zapostavuvam i dobro trasche, black metal (nile RULZ), metalcore, i ponesto od HEAVY SPEED TRASH MELODICEN DEATH METAL (e sea se isposrav). NEVERMIND :)

The_Grim

Acid Nightmare
Член од
22 ноември 2005
Мислења
1.501
Поени од реакции
24
ne ne mislev na albumot od nirvana nego samo sakav da kazam deka....Nevermind!! :)

V

Vlad II Draculea

Гостин
Метал, саде Ајрон Мајден.... Вејт енд блид.... и све друго што ти е помеко.. хард кор... психоделија малце.. и то.. али гласав ѕа хеви..иначе Тул во со ги сместувате...
Еј Рамштајн ги заборајв

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
i jas slusham metal ama neznam sho metal slusham goddess sho metal da slusham hihihihiih

The_Grim

Acid Nightmare
Член од
22 ноември 2005
Мислења
1.501
Поени од реакции
24
Goddess of Chaos напиша:
Excuse me,but i'd say progressiv rock :raz:
Mislam deka ednas gi najdov na internet klasificirani kako DOOM METAL. ali ne znam moze sum u greska.
ajde se otvora prasanje:
Kakva muzika svirat Tool?
koj znae neka ni ja resi dilemata!

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.518
Највеќе слушам Gothic Metal.

Член од
1 декември 2005
Мислења
6
Поени од реакции
0
CAO DO SITE METALCI

:music3: "HEAVY METAL"
POZDRAV DO SITE HEAVY METALCI! JA SUM OD TETOVO I SLUSAM HEAVY METAL OKOLU 2 GOD I MNOGU MI SE SVIGA TAA JAKA MUZIKA! pred toa slusav pank i sea se kaam za toa posto svativ so e HEAVY METAL!

Kajgana Shop

На врв Bottom