Што кога тој/таа има девојка/дечко?

Што кога тој има девојка?

• Вкупно гласачи
    228

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.045
Поени од реакции
2.135
едноставно се откажувам и одам да трагам по некоја друга што ги исполнува критериумите што јас ги барам :D

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339
Ако тој што ми се свиѓа има девојка можеби ке се потрудам да му го привлечам вниманието и да го добијам јас :) ваљда не планира да се жени со неа на овие години :)

Член од
14 август 2011
Мислења
14
Поени од реакции
2
абе какво откажување..јасс го свиѓам, и тој мене,ама е во врска 7 години..или му е страв или жал да и раскини на девојка му (n)

Член од
14 август 2011
Мислења
14
Поени од реакции
2
7 години се во прашање. неможам да сватам како не му здосадува. може и да ја сака не викам не.макар шо не ми изгледа така

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Ништо. Не пипам у туѓа територија.
Мене бар лично многу би ме изнервирало некој да и се пушта на девојка ми знаејќи дека е зафатена, на таквиот радо би му го пукнал носот,пошо го пика кај што не треба.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339
7 години се во прашање. неможам да сватам како не му здосадува. може и да ја сака не викам не.макар шо не ми изгледа така
Може му е здосадена па затоа бара нови жртви и му забегува погледот на страна.. Можеби затоа што таа со која е у врска 7 год му здосадила па ти му се свиѓаш сега. Ама не мора да значи дека не ја сака неа... Можеби му здосадило се едно исто но како и да е не верувам дека ке стави крај на таа врска...

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
ја тебе не можам да те сфатам кај се пикуваш кај што не ти е место.

Член од
27 јули 2011
Мислења
633
Поени од реакции
241
ја тебе не можам да те сфатам кај се пикуваш кај што не ти е место.
ne mozes taka da kazes nikolina emocci se vo prasanje se zalubuvas ubava ti e devojkta na nea mislis celo vreme.. mene mi se ima sluceno e sega ako e cvrsta vrskata ce go odbija devojkata ako ne zosto da ne se proba od proba zijan nema :))

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Може му е здосадена па затоа бара нови жртви и му забегува погледот на страна.. Можеби затоа што таа со која е у врска 7 год му здосадила па ти му се свиѓаш сега. Ама не мора да значи дека не ја сака неа... Можеби му здосадило се едно исто но како и да е не верувам дека ке стави крај на таа врска...
Колку посакувам ова тебе да ти се случи :D.
Не, најозбилно. Да се заљубиш премногу, да идете доооооолго време и да дое некоја ________(навреда) да ти го собере. Ауу. :love:

ne mozes taka da kazes nikolina emocci se vo prasanje se zalubuvas ubava ti e devojkta na nea mislis celo vreme.. mene mi se ima sluceno e sega ako e cvrsta vrskata ce go odbija devojkata ako ne zosto da ne se proba od proba zijan nema :))
Како може да се заљубиш во некој што знаеш дека е зафатен ? Па забранета е таа за тебе, ќе си поставиш линија до кај смееш да одиш и својата среќа на друго место ќе си ја бараш.

Член од
27 јули 2011
Мислења
633
Поени од реакции
241
Не, најозбилно. Да се заљубиш премногу, да идете доооооолго време и да дое некоја ________(навреда) да ти го собере. Ауу. :love:

Како може да се заљубиш во некој што знаеш дека е зафатен ? Па забранета е таа за тебе, ќе си поставиш линија до кај смееш да одиш и својата среќа на друго место ќе си ја бараш.
se slucuva ubava e devojkta i toa e emocii se vo prasanje ne mozes protiv toa srceto ti igra koga ce ja vidis ne e lesno.
dodeka ne probas ne znaes dali ti e zabraneto ili pak ne, probaj pa samata devojka ako go saka, ce me odbija i tuka e se jaSNO, si teram po nova srejka :), ali ako opali e tuka e druga rabota, ne se ednostavni nestata vo zivotot ako taka nam ni izgledaat ednostavni :)),

its_ok_im_new

brake lights
Член од
24 август 2010
Мислења
402
Поени од реакции
216
Sto znam za temava, ne e tolku ednostavno kolku sto izgleda. Ima poveke situacii.

Kako prvo ne e vo red od eticki pricini, vrskata e najprvo megju dvajca, toa e intima. Od druga strana holivud so sekoj izminat den ne uci deka toa nema vrska i silnata ljubov ke pobedi na kraj (bezrazlika dali toj/taa ima partner/ka), i site se vooduseveni od celata prikazna pa se poistovetuvaat so glavniot lik.
Partnerite imaat prijateli, i imale pred vrskata. Od iskustvo zboruvam, ljubomorata kaj edniot cesto doveduva do (ili vo proces na) izolacija.
Veruvam deka vo vakov slucaj igraat uloga mnogu faktori, od strasta vo vrskata, do razmisluvanjeto i posesivnosta na partnerite kako i namerite na "tretiot".

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339

Ај ти научи се подобро да читаш и да разбираш што е напишано.. прво дешифрирај малку што какo напишале другите па после посакувај им ебано глупи желби ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom