- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Ja stavam devojkata u "friend zone" ....
Може му е здосадена па затоа бара нови жртви и му забегува погледот на страна.. Можеби затоа што таа со која е у врска 7 год му здосадила па ти му се свиѓаш сега. Ама не мора да значи дека не ја сака неа... Можеби му здосадило се едно исто но како и да е не верувам дека ке стави крај на таа врска...7 години се во прашање. неможам да сватам како не му здосадува. може и да ја сака не викам не.макар шо не ми изгледа така
ја тебе не можам да те сфатам кај се пикуваш кај што не ти е место.7 години се во прашање. неможам да сватам како не му здосадува. може и да ја сака не викам не.макар шо не ми изгледа така
ne mozes taka da kazes nikolina emocci se vo prasanje se zalubuvas ubava ti e devojkta na nea mislis celo vreme.. mene mi se ima sluceno e sega ako e cvrsta vrskata ce go odbija devojkata ako ne zosto da ne se proba od proba zijan nema )ја тебе не можам да те сфатам кај се пикуваш кај што не ти е место.
Колку посакувам ова тебе да ти се случи .Може му е здосадена па затоа бара нови жртви и му забегува погледот на страна.. Можеби затоа што таа со која е у врска 7 год му здосадила па ти му се свиѓаш сега. Ама не мора да значи дека не ја сака неа... Можеби му здосадило се едно исто но како и да е не верувам дека ке стави крај на таа врска...
Како може да се заљубиш во некој што знаеш дека е зафатен ? Па забранета е таа за тебе, ќе си поставиш линија до кај смееш да одиш и својата среќа на друго место ќе си ја бараш.ne mozes taka da kazes nikolina emocci se vo prasanje se zalubuvas ubava ti e devojkta na nea mislis celo vreme.. mene mi se ima sluceno e sega ako e cvrsta vrskata ce go odbija devojkata ako ne zosto da ne se proba od proba zijan nema )
se slucuva ubava e devojkta i toa e emocii se vo prasanje ne mozes protiv toa srceto ti igra koga ce ja vidis ne e lesno.Колку посакувам ова тебе да ти се случи .
Не, најозбилно. Да се заљубиш премногу, да идете доооооолго време и да дое некоја ________(навреда) да ти го собере. Ауу.
Како може да се заљубиш во некој што знаеш дека е зафатен ? Па забранета е таа за тебе, ќе си поставиш линија до кај смееш да одиш и својата среќа на друго место ќе си ја бараш.
Ај ти научи се подобро да читаш и да разбираш што е напишано.. прво дешифрирај малку што какo напишале другите па после посакувај им ебано глупи желбиКолку посакувам ова тебе да ти се случи .
Не, најозбилно. Да се заљубиш премногу, да идете доооооолго време и да дое некоја ________(навреда) да ти го собере. Ауу.
Како може да се заљубиш во некој што знаеш дека е зафатен ? Па забранета е таа за тебе, ќе си поставиш линија до кај смееш да одиш и својата среќа на друго место ќе си ја бараш.