- Член од
- 4 октомври 2009
- Мислења
- 257
- Поени од реакции
- 13
Не сум предложила никад ни пак ми предложиле а и нема да прифанам се разбира не сум лесна девојка за една ноќ
А да прочиташе убаво ќе сфатеше дека не се работи за една ноќ.Не сум предложила никад ни пак ми предложиле а и нема да прифанам се разбира не сум лесна девојка за една ноќ
Па тоа не значи дека си лесна, само да имаш со кого да ги задоволиш твоите сексуални потреби.Не сум предложила никад ни пак ми предложиле а и нема да прифанам се разбира не сум лесна девојка за една ноќ
Отфрли го никад од твојот речник. Никад ама Никад не вели никад ...Не сум предложила никад ни пак ми предложиле а и нема да прифанам се разбира не сум лесна девојка за една ноќ
Без разлика на периодов ете и да не е за една ноќ не можам да имам партнер само за секс и тоа е тоа (мое мислење)А да прочиташе убаво ќе сфатеше дека не се работи за една ноќ.
Башка, логично е дека е за подолг период...
Стојам зад тоа што го кажав никад во случајов за друго окејОтфрли го никад од твојот речник. Никад ама Никад не вели никад ...
А за да задоволам своја потреба ќе ми е потребен вистински дечко за се а не само за сексПа тоа не значи дека си лесна, само да имаш со кого да ги задоволиш твоите сексуални потреби.
ова “хомислав“ не знам како поим што е, ама претпоставувам за геевите зборуваш.Бидејќи Марсовка ги прати моралистите тука да ја линчуваат, а нив ги нема, ја ме ја да им помогнам!
Марсовка, срма да ти е, ем женско, ем за ебење збориш!
Марш таму да си ј аиспереш устата со аспун.
женско треба да седи дома, да везе, да плете, да пере, чисти, да се вежба за во брак кој ќе и го нареди татко и!
И после, кога еветнуално ќе и го зачкопа машкото/маот, не смее да ужива, освен евентуално да зацвили малку!
А не ваму, фак френдс, шљак френдс.
Умбра и L'хомислав се згранаа од тебе, срамота.