Што кога женско предлага секс-френд?

Член од
4 октомври 2009
Мислења
257
Поени од реакции
13
Не сум предложила никад ни пак ми предложиле а и нема да прифанам се разбира не сум лесна девојка за една ноќ :toe:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Не сум предложила никад ни пак ми предложиле а и нема да прифанам се разбира не сум лесна девојка за една ноќ :toe:
А да прочиташе убаво ќе сфатеше дека не се работи за една ноќ.
Башка, логично е дека е за подолг период...

Ф

Фил Ајви

Гостин
Па тоа не значи дека си лесна, само да имаш со кого да ги задоволиш твоите сексуални потреби.

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Отфрли го никад од твојот речник. Никад ама Никад не вели никад :)...

Член од
4 октомври 2009
Мислења
257
Поени од реакции
13
А да прочиташе убаво ќе сфатеше дека не се работи за една ноќ.
Башка, логично е дека е за подолг период...
Без разлика на периодов ете и да не е за една ноќ не можам да имам партнер само за секс и тоа е тоа :toe: (мое мислење)

Отфрли го никад од твојот речник. Никад ама Никад не вели никад :)...
Стојам зад тоа што го кажав никад во случајов за друго океј

Па тоа не значи дека си лесна, само да имаш со кого да ги задоволиш твоите сексуални потреби.
А за да задоволам своја потреба ќе ми е потребен вистински дечко за се а не само за секс :pipi:

Член од
9 ноември 2009
Мислења
109
Поени од реакции
24
Sum se nashol vo takva situacija, prvin devoj4eto mi beshe dobra drugarka, pa po izvesno vreme pokaza deka saka da imame samo seks i nishto drugo, se dogovorivme deka eden od nas ako si fati zenska toa nasheto ke prestane. No ne izleze taka na kraj, devoj4eto se zatraskalo vo mene, a jas nishto ne 4uvstvuvav za nea, i taka si fativ zenska, a mojata ebava4ica me maltetirashe pak da imame odnosi i se izleze od kontrola. I ja bataliv

Член од
19 септември 2009
Мислења
80
Поени од реакции
23
Коа се зачитав, бреееееееее....се испрочитав, па некако ми дојде инспирација и јас да напишам нешто.
Лично, никогаш не сум понудила такво нешто, ама имам 2-3 да речеме пријателки кои отворено зборуваат за своите секс-пријателчиња. Едната од нив сега моментално е во врска со пријателчето и супер им оди.
Според мене, ваквите врски не завршуваат славно, барем не во 99% од случаите. Најчесто кај едната страна се јавуваат емоции, доколку, на пр. едната страна си фати партнер за сериозна врска, кај другиот се јавува еден вид лјубомора, од типот-јас не сум и/му доволен/на...не сум доволно добар/ра, се намалува самодовербата и тогаш-заради отфрлањето и празнината кај оној што останува сам предизвикува психичка состојба која најчесто се сфака како чувство или симпатија спрема другиот, а всушност станува збор за самодокажување...
Мора да признаеме, не крајот од ваквото дружење (SEX-FRIEND) секогаш, СЕКОГАШ некој се чувствува иссексано.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Вонаа би мај секс френд, ветувам нема да се лутам шо ќе се осеќам иссексано!

Член од
16 октомври 2009
Мислења
593
Поени од реакции
28
Кога ќе разгледам малце какво болести има и колку лесно се фаќаат нема да се одлучам за такво нешто.

Член од
29 август 2009
Мислења
30
Поени од реакции
4
Ако она предложи нема смисла да ја одбијам.. :D

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Бидејќи Марсовка ги прати моралистите тука да ја линчуваат, а нив ги нема, ја ме ја да им помогнам!

Марсовка, срма да ти е, ем женско, ем за ебење збориш!
Марш таму да си ј аиспереш устата со аспун.
женско треба да седи дома, да везе, да плете, да пере, чисти, да се вежба за во брак кој ќе и го нареди татко и!
И после, кога еветнуално ќе и го зачкопа машкото/маот, не смее да ужива, освен евентуално да зацвили малку!

А не ваму, фак френдс, шљак френдс.

Умбра и L'хомислав се згранаа од тебе, срамота.

L

Liberation

Гостин
Бидејќи Марсовка ги прати моралистите тука да ја линчуваат, а нив ги нема, ја ме ја да им помогнам!

Марсовка, срма да ти е, ем женско, ем за ебење збориш!
Марш таму да си ј аиспереш устата со аспун.
женско треба да седи дома, да везе, да плете, да пере, чисти, да се вежба за во брак кој ќе и го нареди татко и!
И после, кога еветнуално ќе и го зачкопа машкото/маот, не смее да ужива, освен евентуално да зацвили малку!

А не ваму, фак френдс, шљак френдс.

Умбра и L'хомислав се згранаа од тебе, срамота.
ова “хомислав“ не знам како поим што е, ама претпоставувам за геевите зборуваш.

прво, никој не рече дека едно женско не треба да зборува за секс. треба да се зборува за секоја тема, а посебно за сексот. никој не рече ни дека некој не смее да ужива во сексот.

ама кога зборуваме за човекот како биолошко и социјално суштество истовремено, глорификацијата на сексот како нешто кое може/треба да опстојува како изолирана работа, е погрешна работа.

јас сфаќам дека најголемиот дел од животинките имаат баш ваков вид на секс, бидејќи природата толку им дала. ама човекот не е обична животинка. игнорирањето на емоциите и чуствата кај човекот кога се зборува за секс, е омаловажување на човекот како комплексно суштество и издвојување на неговата сексуалност како нешто независно.

знам дека има луѓе, кои заради некои општествено-морални инхибиции не ни можат да почуствуваат толкава сексуална возбуда како што можат со некој непознат. ама тоа е проблем на тие луѓе. партнерот е баш за тоа: взаемно да се дознае кои се најинтимните сексуални желби на другиот, и доколку тие не се деградирачки, истите да се задоволат заедно. тоа што повеќето се кочат да му кажат на партнерот кој го сакаат, што навистина сакаат од страв да не бидат осудени како “лесни“ и “мивки“... повторно е проблем на тие луѓе.

баш и заради тоа вакви теми. демек: со секс-бадито ќе правам што сакам, а со дечко ми само мисионерска, и тоа од љубов, оти така треба.
грешка од старт.

фројд убаво констатирал: најголемиот број на ментални застранувања се резултат на инхибицијата на сексуалните желби. ама не се сеќавам дека рекол оти тие треба да се задоволуваат со некој кој ќе ни служи исклучиво за задоволување на тие желби.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Dezavuiras. Nikade ne rekov takvo nesto.

I ne ripaj, ne siri moralistika kade ja nema. Se cepite ko paramecuim na dva dela, a vamu mi rpdavate muda za bubrezi.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ако не сум заљубен во неа прифаќам и ќе ја натерам она да се заљуби во мене и после ја контролирам. :tv:

M

marsovka

Гостин
Чудно на темана моја ме отекоја за тоа како ми фали нешто, неам самодоверба, како се промовира блуд и неморал не знам што сум зборела, забеганост , психијатрии и бесилки а овде се испотепаја за да имаат фак бади,

Јас реков до полот е

Ебем ти искомплексираните ....

Kajgana Shop

На врв Bottom