Што кога женско предлага секс-френд?

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Ако е некоја добра цура ќе ми биде најбољи другар.

alek34

Многу искусен форумџија
Член од
23 јуни 2009
Мислења
451
Поени од реакции
25
Епа брцај тогаш, ама јас не би се фалел:pos:

абе какво фалење?????????

ти имаш секс за да зборуваш после за тоа????

јас не сум се „фалел“ никогаш, ни со позгодни, ни со понезгодни....
може да кажам нешто, ама анонимно, да не се знае за која зборувам.

cuce moze edno prasanje?? si predlozila nekad sex frend na nekoj?
Многу важно прашање за развој на дискусија на темава.
Многу!

може јас нешто не разбирам, ама не гледам одговор во „одговорот“?

си предложила или не? (и ако да, што ти рекле?)

Z

ZeroStyle

Гостин
јас најверојатно би... „боље да љуља него да жуља“ викаат браќата на север од нас... :)

дури и би преферирал да е малку пополничка, а не овие манекенкиве по весници што се со нозете ко чачкалици и со коски во газот....
Грда=Непривлечна, фаца искривена, зуби клавијатура, антипатична, криви ноџишта etc.

Би ебел грда свиња? Леле немаш вкус и свое јас еј :S
абе какво фалење?????????

ти имаш секс за да зборуваш после за тоа????

јас не сум се „фалел“ никогаш, ни со позгодни, ни со понезгодни....
може да кажам нешто, ама анонимно, да не се знае за која зборувам.
Во цитатот пишува НЕ би се фалел. Не знам што ти значеше болдираното прашање ама ќе се правам дека не сум го прочитал:toe:

alek34

Многу искусен форумџија
Член од
23 јуни 2009
Мислења
451
Поени од реакции
25
Во цитатот пишува НЕ би се фалел. Не знам што ти значеше болдираното прашање ама ќе се правам дека не сум го прочитал:toe:
како што беше напишаном изгледа дека се фалиш со негрди и несвињи, па за оваа би направил исклучок... така те разбрав, а гледам после уште еден така те разбрал. но нема везе, може лошо сме се разбрале.

Z

ZeroStyle

Гостин
како што беше напишаном изгледа дека се фалиш со негрди и несвињи, па за оваа би направил исклучок... така те разбрав, а гледам после уште еден така те разбрал. но нема везе, може лошо сме се разбрале.
Така сте разбрале ама едно мислење после тоа објаснив дека не е така откако ме прашаа:toe:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
може јас нешто не разбирам, ама не гледам одговор во „одговорот“?
:)
Така треба. Поентата е дека не мора да имате таква информација за да дебатирате на темава.
Така да не ни мора да кажам.

Член од
29 септември 2009
Мислења
2
Поени од реакции
0
temava e dosta interesna ama vakvataa ponuda e noz so dve ostrici......!!!!nemam dosega dobieno takva ponuda ama dokolku bi dobil bi razmislil zaso zivotot znae da bide mnogu surov..ako sme veke vo dobra vrska da ne recam ozbilna toa bi znacelo vistinska propast za mene i mojot partner....ovie raboti mislam deka se slucuvaat po drugite zemji kaj nas na balkanot sepak retko zaso mislam deka sepak nie sme seuste konzervativen narod i mnogu temi kaj nas se tabu temi... sepak sekoj si ima pravo na svoj izbor ma da jas ne bi prifatil takva ponuda zaso mnogu vazno rabota vo seksot e ljubovtta prema partnerot neznam kakov bi bil toj seks ako nema nekakva iskra ili zelba da ne zboram za emocii zaso vo takov seks nema emocii..pa sepak ne sme od kamen neli....!!!

alek34

Многу искусен форумџија
Член од
23 јуни 2009
Мислења
451
Поени од реакции
25
:)
Така треба. Поентата е дека не мора да имате таква информација за да дебатирате на темава.
Така да не ни мора да кажам.

абе машките ти се многу повизуелно настроени, отколку жените кои се повеќе мисловно, поточно си замислуваат без да гледаат. така да колку повеќе напишеш толку повеќе ќе чуеш :)

ако ставиш слика, уште подобро :)

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
абе машките ти се многу повизуелно настроени, отколку жените кои се повеќе мисловно, поточно си замислуваат без да гледаат. така да колку повеќе напишеш толку повеќе ќе чуеш :)

ако ставиш слика, уште подобро :)
Извини вака, на шо дрога си?

alek34

Многу искусен форумџија
Член од
23 јуни 2009
Мислења
451
Поени од реакции
25
Извини вака, на шо дрога си?
не сум баш искусен со дроги. сем марихуана и тоа само 2-3 пати ради да видам како е, не сум пробал ништо друго.

баш подучи ме - која дрога го тера човекот да види нешто за да разбере?

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Џенцка може да ти понуди секс френд ако ти за возврат и си жирант.

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Луѓе ќе каже ли некој како и со кој зборови преложил такво нешто и во каква ситуација или фантазии само се сметаат (како и обично на подфорумов...)

alek34

Многу искусен форумџија
Член од
23 јуни 2009
Мислења
451
Поени од реакции
25
Луѓе ќе каже ли некој како и со кој зборови преложил такво нешто и во каква ситуација или фантазии само се сметаат (како и обично на подфорумов...)

јас немам такво искуство. затоа и ја прашував „отварачката“ на темата да пише нешто конкретно, ама таа ме обвини дека сум се дрогирал поради тоа ?!

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
јас немам такво искуство. затоа и ја прашував „отварачката“ на темата да пише нешто конкретно, ама таа ме обвини дека сум се дрогирал поради тоа ?!
И мене тоа ме чуди...има тема а нема конкретен пример...
Има теории,по некоја фантазија се наоѓа ама ок...

Да знаеш каква друга тема има отварачката отворено...хехехехе...

alek34

Многу искусен форумџија
Член од
23 јуни 2009
Мислења
451
Поени од реакции
25
И мене тоа ме чуди...има тема а нема конкретен пример...
Има теории,по некоја фантазија се наоѓа ама ок...

Да знаеш каква друга тема има отварачката отворено...хехехехе...

а да знаеш дека е сигурно добро да имаш секс-френд:

јас имам еден пријател кој имаше секс-френдка. татко и беше позната политичка личност (уште го спомнуваат),а оваа не знаеше што да прави со себе (била на многу места и пробала многу работиу, немаше некои видливи проблеми). додуша малку беше дебелка, ама нема везе. ем неќеше да се гледа јавно со пријателов, ем и се сакаше. па му се јавуваше приквечер и го бараше.... или додека беше со девојка, му приоѓаше и го тераше да одма да одат (што оправданија сум се изнаслушал кон регуларната девојка, многу е интересно).
сепак немаше проблем со девојката (или во некои периоди со другите официјални девојки). никогаш не дознаа (барем ние така си мислиме).

но после околу 1,5 година, прекина да го бара. мислам дека најде некој друг? уште ја гледаме понекогаш низ град, а што прави не знаеме :wink:

познавам и друг случај, таа студираше, а другаров има фирма. околу 10-12 години разлика беа. нејзе (најверојатно?) и требаше некоја сигурност (кога сака да излезе, да оди кај сака и да има што сака,...), а овој беше машко (што е доволно?), па и пружи. жена му не дозна никогаш, или така се прави? поминаа 2 години. девојката сега ќе се мажи... а на другаров никогаш не му побара да се разведе. среќна беше што понекогаш излегуваше со нас, како негова придружничка

во двата случаи, другариве беа задоволни, што е најбитно. а и девојките (барем мене ми) изгледаа среќни.

имам уште неколку слични искуства со другари, но немам лично.

Kajgana Shop

На врв Bottom