LordDragonII
Dr.Strangelove
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 10.995
- Поени од реакции
- 5.726
Ако е некоја добра цура ќе ми биде најбољи другар.
Епа брцај тогаш, ама јас не би се фалел![]()
cuce moze edno prasanje?? si predlozila nekad sex frend na nekoj?
Многу важно прашање за развој на дискусија на темава.
Многу!
Грда=Непривлечна, фаца искривена, зуби клавијатура, антипатична, криви ноџишта etc.јас најверојатно би... „боље да љуља него да жуља“ викаат браќата на север од нас...
дури и би преферирал да е малку пополничка, а не овие манекенкиве по весници што се со нозете ко чачкалици и со коски во газот....
Во цитатот пишува НЕ би се фалел. Не знам што ти значеше болдираното прашање ама ќе се правам дека не сум го прочиталабе какво фалење?????????
ти имаш секс за да зборуваш после за тоа????
јас не сум се „фалел“ никогаш, ни со позгодни, ни со понезгодни....
може да кажам нешто, ама анонимно, да не се знае за која зборувам.
како што беше напишаном изгледа дека се фалиш со негрди и несвињи, па за оваа би направил исклучок... така те разбрав, а гледам после уште еден така те разбрал. но нема везе, може лошо сме се разбрале.Во цитатот пишува НЕ би се фалел. Не знам што ти значеше болдираното прашање ама ќе се правам дека не сум го прочитал![]()
Така сте разбрале ама едно мислење после тоа објаснив дека не е така откако ме прашаакако што беше напишаном изгледа дека се фалиш со негрди и несвињи, па за оваа би направил исклучок... така те разбрав, а гледам после уште еден така те разбрал. но нема везе, може лошо сме се разбрале.
може јас нешто не разбирам, ама не гледам одговор во „одговорот“?
Така треба. Поентата е дека не мора да имате таква информација за да дебатирате на темава.
Така да не ни мора да кажам.
Извини вака, на шо дрога си?абе машките ти се многу повизуелно настроени, отколку жените кои се повеќе мисловно, поточно си замислуваат без да гледаат. така да колку повеќе напишеш толку повеќе ќе чуеш
ако ставиш слика, уште подобро![]()
не сум баш искусен со дроги. сем марихуана и тоа само 2-3 пати ради да видам како е, не сум пробал ништо друго.Извини вака, на шо дрога си?
Луѓе ќе каже ли некој како и со кој зборови преложил такво нешто и во каква ситуација или фантазии само се сметаат (како и обично на подфорумов...)
И мене тоа ме чуди...има тема а нема конкретен пример...јас немам такво искуство. затоа и ја прашував „отварачката“ на темата да пише нешто конкретно, ама таа ме обвини дека сум се дрогирал поради тоа ?!
И мене тоа ме чуди...има тема а нема конкретен пример...
Има теории,по некоја фантазија се наоѓа ама ок...
Да знаеш каква друга тема има отварачката отворено...хехехехе...