- Член од
- 4 октомври 2009
- Мислења
- 257
- Поени од реакции
- 13
Не сум предложила никад ни пак ми предложиле а и нема да прифанам се разбира не сум лесна девојка за една ноќ 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не сум предложила никад ни пак ми предложиле а и нема да прифанам се разбира не сум лесна девојка за една ноќ![]()
Не сум предложила никад ни пак ми предложиле а и нема да прифанам се разбира не сум лесна девојка за една ноќ![]()
Отфрли го никад од твојот речник. Никад ама Никад не вели никадНе сум предложила никад ни пак ми предложиле а и нема да прифанам се разбира не сум лесна девојка за една ноќ![]()
Без разлика на периодов ете и да не е за една ноќ не можам да имам партнер само за секс и тоа е тоаА да прочиташе убаво ќе сфатеше дека не се работи за една ноќ.
Башка, логично е дека е за подолг период...
Стојам зад тоа што го кажав никад во случајов за друго окејОтфрли го никад од твојот речник. Никад ама Никад не вели никад...
А за да задоволам своја потреба ќе ми е потребен вистински дечко за се а не само за сексПа тоа не значи дека си лесна, само да имаш со кого да ги задоволиш твоите сексуални потреби.
Бидејќи Марсовка ги прати моралистите тука да ја линчуваат, а нив ги нема, ја ме ја да им помогнам!
Марсовка, срма да ти е, ем женско, ем за ебење збориш!
Марш таму да си ј аиспереш устата со аспун.
женско треба да седи дома, да везе, да плете, да пере, чисти, да се вежба за во брак кој ќе и го нареди татко и!
И после, кога еветнуално ќе и го зачкопа машкото/маот, не смее да ужива, освен евентуално да зацвили малку!
А не ваму, фак френдс, шљак френдс.
Умбра и L'хомислав се згранаа од тебе, срамота.