MaRyJaNe-poison
Beauty in Black
- Член од
- 11 септември 2007
- Мислења
- 2.722
- Поени од реакции
- 167
Можеби има некои трауми од детството. Можеби бил злоупотребуван?
Или е геј. Друго не ќе да е.
Или е геј. Друго не ќе да е.
Најверојатно ниту на неа не и се случило, туку зборува во теорија, теоретизира, или како што кажа ти, филозофира...не ама имам слушано една другарка како филозофира дека не се само девојките тие што не се секогаш подготвени за секс туку дека и машките не се такви како што се прават и се фураат цело време зошто коа ке дојде време за тоа и тие имаат некакви стравувања или пак не се доволно подготвени или незнам што..ни мене не ми е јасно затоа побарав мислење од вас
Гајле ти е :music2:можеби има добиено *cheers*
сега знам колку гомна имат јадено за мене, кога не ми се сакало некад
Другарка ти читала премногу Тин Шема. Не верувам дека реално некое стрејт и бањато машко е неподготвено за секс кога е време за тоа. Такви филозофии продаваат по тин-списанијава, како би машките добиле на моралностне ама имам слушано една другарка како филозофира дека не се само девојките тие што не се секогаш подготвени за секс туку дека и машките не се такви како што се прават и се фураат цело време зошто коа ке дојде време за тоа и тие имаат некакви стравувања или пак не се доволно подготвени или незнам што..ни мене не ми е јасно затоа побарав мислење од вас
Е како бе small one? Па и да има small one, мислиш дека попрво би се осудил на целибат отколку да брцне кога има шанси за тоа?Машко со сексуални трауми ? тешко .... геј или некапен или small one xD
Срамот е голем :back:Е како бе small one? Па и да има small one, мислиш дека попрво би се осудил на целибат отколку да брцне кога има шанси за тоа?
Уште потешко дека некој ќе го направи тоа...според мене сигурна сум дека на секој скоро му се случило или да не е расположен за тоа во моментот илида не е сигурен дека сака да биде баш со таа личност или било што но сепак го направил тоа за да не му падне репутацијата и за да не му вртат муабети после низ град...ама сепак тешко дека некој било кога ке го признае тоа
Абе... ако копал или ако цепел дрва цел ден, нормално дека нема да биде расположен. А ако е одморен, и му се укажува шанса да има секс со девојка што му е симпатична/секси (и не мора да ја сака), би го направил тоа. Не ради муабетите, туку ради свое задоволство.според мене сигурна сум дека на секој скоро му се случило или да не е расположен за тоа во моментот илида не е сигурен дека сака да биде баш со таа личност или било што но сепак го направил тоа за да не му падне репутацијата и за да не му вртат муабети после низ град...ама сепак тешко дека некој било кога ке го признае тоа
Епа ќе мора да се пресрами ако сака да “се скине“. А кој не би сакал?Срамот е голем :back:
10 минути ќејф - 10 години заебавање
Еве и ја уште неможам да се до начитам бе, али имало од се по нешто, а и може не му се сака бе у тој момент или па не важи тоа за маживе бе? Пошто они секад се лупаат у гради дека секогаш се ЗА..:nesum:Свашта)
Јас женине не можам да ги разберам кога трипаат, не пак момак да не сака!:uvo:
се согласувам целосно језда мислам дека и ако некоја таква би побарала од него да ја плесне нема да ја одбие колку за рецка не за другода бе стварно, а што ако е проблем до типката?
јас сум се мувал со типки што ни на крај памет не би ги фукнал
едноставно, немора да значи дека ако е ОК за лапање дека со истата и у кревет ќе разменувате течности...