Што кажува вашиот изглед (фаца) за вас?

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.738
Поени од реакции
4.496
Инспириран бев од една забелешка упатена кон мене дека изгледам како мирен и симпатичен дечко.
Оваа забелешка дојде од личност што скоро и да не ме познава.

Е сега прашањето ми дали вашиот прв впечаток за некоја личност што не ја познавате дали е вообичаено точен или погрешен.
Знам многу луѓе што ќе видат некоја личност...
најпрост пример ми е кога во друштво на женски коментираат „леле види ја онаа 100% курва е “
...и одма даваат забелешки за карактерот на одредена личност.

п.с исто така би сакал да наведам не сум сигурен кај читав за истражување каде жени имале само фотографија од маж и требало да ги погодат неговите карактерни особини и воглавно биле во право.
Кое е вашето мислење за тоа колку надворешниот изглед кажува за вашиот карактер?

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Да да, секој тип на фаца носи со себе некој карактеристика, и во голем дел од случаите е погрешна, мене еднаш во разговор со другари нешо фудбал беше темата, другарка, то ес познаничка би требало да кажам ми вика :„Гледаш фудбал?“ јас и викам Да. Зошто? па така не ми изгледаш за некој ш осе замара со спорт :D

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Лелеле исто мирна и симпатична....пошто сум бела со плави очи и до пред некое време плава коса сите мислеа дека сум многу мила, мирна, блаблабла....+ нејкам да се избацувам и да се истакнувам па сите мислат дека се срамам...нема врска , спротивно сум од ова ама ај

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Мене кога ќе ме видат мислат дека сум лош ама зависи на доброто враќам со добро а на лошото враќам со лошо, исто така и многу женски ми рекле многу си лош.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
онака мирен дечко и невина фаца :pos: ама ств така изгледам кога се запознавам со некој :D али после некоја минута да адр ми :)

F

FuckYouAll

Гостин
Ништо, јас ко убиец сум личел:pos:
А на личнана карта сликата ми била како на затвореник.:unsure:

Cheross

COOL BOY
Член од
27 август 2011
Мислења
548
Поени од реакции
381
Па некој што не ме познава да ме види онака на профил одма ке помисли овој е прав дрогираш под хероин е.бидејки сум мн слаб во телото и малце исушен во лицето..а за дрогата, а уствари што е тоа дрога?? а не пак цигари..блак немозам да поднесам цигари.Иначе ме знаат како добро детенце,дека на сите другари му ги поправам телефоните и така сите ме сакаат.а да не бев сервисер незнам дали толку ке ме сакаат знак прашалник.

Член од
17 септември 2011
Мислења
22
Поени од реакции
2
На прв поглед сум била луда откачена ,сум била девојче што се плетка со сите момчина,не сум учела бла блаааааааа тотална спротивност језда сакам да откачам во диско да играм и си се ублекувм убаво но баш напротив сум смирена личност која е примерен ученик и не оди од овој на оној.Лугето создават многу погрешен впечаток за мене но кога ме запознаават го менаваат :tapp: .

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
еднаш кога се запознав со еден момак тој помислил дека сум некоја матна фаца и опасен тип:D

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
Мене кога ќе ме видат мислат дека ни на мрава не газам:pos:
А ти уствари си сериски убиец, нимфоманка и алкохоличар?

Мислам дека го имаат вистинскиот впечаток за тебе :)

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
На прв поглед на луѓето им изгледам како дигнато, препотентно, арогантно и шмизлинско створење. Имаат страв да ми пријдат (ова важи за "посилниот" пол :icon_lol:) и мислат дека со мене муабет не се праи, ама откако ќе ме запознаат сфаќаат дека напраиле грешна проценка.

Kajgana Shop

На врв Bottom