Што имате тренирано, тренирате или би сакале да тренирате?

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
до 2004 активно тренирав фудбал, ме спречи.... ништо не ме спречи... сакав поише да искачам и не може едно и друго заедно :):) inaku golman bev

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Негде 2-3 одд. на фудбал одев ама многу бев груб и се жалаа од мене (пичици :)), после пораснав бааѓи и кошарка тренирав до пред 2 години, сеа тренирам пиење пиво у парк :)

S

SSS-Stolica

Гостин
имам тренирано пливање,фудбал и кога играв ракомет за школо одев на бесплати часови по ракомент ни доаѓаше тренер и во школо во сала не тренираше

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
јас имам трењирано:Гимнастика, стрелаштво, кошарка, карате и може уше нешо шо не ми текнува(и од сето тоа шо сум го тренирал нишо не знам):tapp:

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Имам тренирано Ватерполо 3 години , и малце Карате како помал ...

Член од
12 мај 2008
Мислења
9
Поени од реакции
0
ja uste treniram bejzbol !!! od americka ambasada go promoviraat sportot interesna rabota

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Тренираво околу 7 години фудбал.Би сакал бејзбо, пливање или бадминтон.Интересно би било да се проба:)

рок-кејт

незгодна ко кратко ќебе!
Член од
22 мај 2007
Мислења
1.024
Поени од реакции
70
Јас имам тренирано атлетика и стварно постигвев резултати и све , ама пусто тој тренерот ептен не форсираше , како да сме професионалци. Не можев да го прифатам то темпо ( од 10 сатот до 1 на атлетика, после нашкола па дома па... или од нашкола право на атлетика...) и си се одкажав, по мене сите други се одкажаја и после дојде да не моли да се вратиме ама сепак.... Не се вративме... А сите имавме супер резултати...:pipi:

rowling

Desperate Cranberrie
Член од
31 март 2007
Мислења
290
Поени од реакции
8
Tренирав ракомет 7 и 8 одделение кога бев. Имаше пионерска лига во општината и беше многу интересно. И бев во трета постава на почетокот од тренирањето. Првата година не играв воопшто по натпревари, но втората веќе бев во прва постава. Претежно бевме аутсајдери, ама беше одлично да се игра. Иии таман ме испофалија изработен шут дека имам, таман целиот тим стана добар, престана да постои лигата...
Сакам пак да тренирам ракомет... ама нема како што ми стои :toe:
I miss thoose days.. Играв крило бтв :je:

gelcev

Scuderia Ferrari
Член од
13 август 2008
Мислења
451
Поени од реакции
10
Trenirav 2 godini kick box ama si nabijav raminjata i se otkazav.
Vo momentot nisto ne treniram.
No bi sakal da treniram za vozac na Rally pogotovo WRC

Mad Maxx

SSG3000
Член од
4 мај 2005
Мислења
1.235
Поени од реакции
64
Карате,кик-бокс,аикидо и вин-чунг посериозно.
Трчање,пливање и теретана од време на време кога не ме мрзи.

Член од
1 септември 2008
Мислења
5
Поени од реакции
0
zdr

Drugar!!!
Jas tereniram boks veke 16/17 godini i spored mene mislam deka nema drug sport sto bi bil dobar za edna maska licnost koja saka pravilno da se razviva,posto boksot kako sport bara mnogu koncentracija,stroga disciplina i fizicka podgotvenost sto normalno ne se steknuva sevo ova preku nok.
Boksot go kombiniram so teretana neloi 7 godini i mislam deka podobra kombinacija uste nema izmisleno!!!
Bi ti sovetuval ako si barem malku agresiven boksot e prava stvar za tebe,tamo ke go najdes mestoto!!!:tapp:

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Јас тренирам Таеквондо веќе 2 години и сум презадоволен. Сега сум плав појас(има уште 4 до црн иако не ми е тоа целта:)). Ама не викам дека несакам црн појас...Него работата е да си добар, нема врска појасот. Ова беше малце офтопик, извинете:vozbud:
На 11 Октомври ке има Балканско првенство во Таеквондо и Македонија е поканета. Се надевам дека и јас ќе се натпреварувам :cuc:

Член од
2 јули 2008
Мислења
109
Поени од реакции
1
Ternirav rakomet 7 godina za Tutunski vo Prilep...Iskreno e toa e najubaviot period vo mojot zivot...druzenje,setanje,trcanje,glupiranje....i takvio stvari...iskreno nema nikoas da go zaboravam:)

Kajgana Shop

На врв Bottom