Што е nerd или geek?

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
ПААААА ДААААААААААААА! Тоа се бараше. Мими за ПРЕТСЕДАТЕЛ!
НАЈ,НАЈ паметна, интелигентна,здрава, + и го сака учењето па зарем има ваква пизда во Макдеонија, ваков задскриен талент? Жити се кажи во што е тајната на твојот успех и надпросечни способности?
Оперирана сум за игнорирање на лембеци и нереализирани личности. Тука лежи зајакот. Не го терај да стане.

MileJebo

Complete
Член од
7 декември 2008
Мислења
231
Поени од реакции
41
Оперирана сум за игнорирање на лембеци и нереализирани личности. Тука лежи зајакот. Не го терај да стане.
Па од таа проста причина... барам помош, бидејќи сум нереализирана личност потребна ми е помош како да станам паметен,интелигентен, и да сакам да учам исто како тебе? Сега си ми ИДОЛ! И се надевам ќе споделиш некои совети како и ние да бидеме така перфектни како тебе.
Или сега си многу паметна за нас, па више не дебатираш со нереализриани личности а ?

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Па од таа проста причина... барам помош, бидејќи сум нереализирана личност потребна ми е помош како да станам паметен,интелигентен, и да сакам да учам исто како тебе? Сега си ми ИДОЛ! И се надевам ќе споделиш некои совети како и ние да бидеме така перфектни како тебе.
Или сега си многу паметна за нас, па више не дебатираш со нереализриани личности а ?
Интелектот е невидлив... Ако го немаш. Нападот е најдобра одбрана, а јас немам причина да се бранам. :wink:

• Ми се допаѓа
Reactions: VeS

Zeng

Thinking inside the box
Член од
9 април 2008
Мислења
1.103
Поени од реакции
31
Ве поздрави чичко Бил Гејтс.:helou:

MileJebo

Complete
Член од
7 декември 2008
Мислења
231
Поени од реакции
41
Интелектот е невидлив... Ако го немаш. Нападот е најдобра одбрана, а јас немам причина да се бранам. :wink:
Инаку ја знаеш поговорката "Кој високо лета ниско паѓа"?
Добро бе мајкеми... сите сме луѓе тука па никој не се ПАЛИ! Како тебе.

M

marsovka

Гостин
Оф муко моја што кур вас ве интересира дефиниција за нерд или гик,како прво човечко битие не можете да го категорзирате или дефинирате бидејќи е човек и е вечно менлив во своето однесување и карактер ,бидејќи тоа му е дел од природата.

Како второ истото важи и за такозваните багабонти кои се познати по своето деструктивнно однесување и ширење на културата I am a criminal and a bully and I am so cool....
Која сама по себе предизвикува главоболки на полицијата и општеството ама не можеш да ставиш било кое дете дека е багабонт или нешто слично бидејќи е човек не знаеме дали е само таков во школо или надвор или дали сака да игра балет ама го прави тоа за да се сокрие од светот или нешто слично...

На крај и краева кои сме ние да им судиме на другите луѓе кога не ги познаваме ни малце ...а уште помалце да гиисмеваме поради тоа што се чесни мирни и сакаат да се пробијат низ животот со свој труд и на свој начин(чесен)

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Глејте го последниот дел на American Pie(Beta House) и ќе видите гиковите какви пи*ки имаат:vozbud: па после вакви такви биле мада јас не поштуем луѓе што цело свое слободно време го минуваат учејќи и седејќи пред компјутер:toe:

Член од
13 декември 2008
Мислења
449
Поени од реакции
16
Од кај знаеш ти дека јас цел живот сум седела во соба бе? Од каде ти таква релевантност на информациите? И не е тоа печатна грешка туку елементарно непознавање на правопис. Ние гиговите не комуницираме, ние сме асоцијални, апатични, амиши во одреден степен,така што не користиме ниту пак знаеме што е тоа мсн. Разговорот е завршен.
Шо се палиш како млада мајмунка како прво не реков дека си седела у соба цел живот(ако сум рекол цитирај го во следниот пост),второ незнаеш дали е гршка или не е и не се праи многу паметна, трето не си гиг туку си гик, четврто и последно се глеа дека не комуницираш многу со луге зошто без врска почна да напаѓаш и обвинуваш наместо да дискутираш и напраиш смирен и нормален муабет (И НЕАМ ДИПЛОМА ЗА ДА КАЖАМ ШТО Е НОРМАЛЕН МУАБЕТ)

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Јас и покрај нашево посрано општество се држам до фактот дека докторот кој учел ко гик (убиствен е зборов нема што) ќе живее ко паша. А
сите вие што се смеете за тоа како изгледале тие , пошто вие нели цел живот на прекрасната ви фаца ќе се вадите па и пари на тоа ќе заработувате немате баш вака да размислувате за 15 години, и надежно нема ни на вашите деца вакви работи да им зборите

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Глејте го последниот дел на American Pie(Beta House) и ќе видите гиковите какви пи*ки имаат:vozbud: па после вакви такви биле мада јас не поштуем луѓе што цело свое слободно време го минуваат учејќи и седејќи пред компјутер:toe:
Ете генерализирање од Амерички тин филмови како што спомнав пред некоја страна.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.484
Лично себеси се сметам за полу-(ако не и повеќе)-гик, но не за н'рд. Различни работи се.
Ме привлекува се што е поврзано со интернет, било каква технологијата и нејзиното изучување. Кога ќе вклучам ТВ, гледам исклучиво Discovery Science. Редовно си читам Wikipedia за работи кои ме интересираат. Но, никогаш не ме привлекувале „стандардните“ предмети во училиште (со мали исклучоци, како информатика, биологија и спортските предмети). Понатаму, кој како сака нека си ги дефинира овие поими.

А во прилог на темата, поздрав до Маријана... :)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.857
Поени од реакции
50.259
Ова ти се луѓе што те тераат со тек на време да ти е жал што не си поучил малце поише.. :)

D

Daftie

Гостин
Сите тука сте/сме гикови и н'рдови.

Форумски фаци, ебаве.

Kajgana Shop

На врв Bottom