Што е со друштвото од основно?

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Чат-пат се дружиме,но за време на школска година,слабо

KohlBass

Dechak iz vode
Член од
1 јуни 2006
Мислења
1.485
Поени од реакции
36
T`nka rabota. Samo so 3-4 drugari od osnovno se gledam, ama za zal i toa retko.

MadA@FakA

Black&White
Член од
4 август 2006
Мислења
1.049
Поени од реакции
105
samo u grad so koj se sretnam se pozdraveme i tolku

Член од
9 август 2006
Мислења
161
Поени од реакции
19
не никако ни во населба ни во град не ги сретнувам,само со еден другар уште се дружиме и нема врска што учевме основно заедно а средно не, ако ги цениш моеш да одржуваш контакт...

PoisonGrl

~Malo crveno~
Член од
8 јули 2006
Мислења
664
Поени од реакции
2
Najdobrata drugarka mi e od osnovno, i dvajca od najdobrite druari as well. Se gleame skoro sekoj den. A i so drugive pijam po nekoe kafe ili slichno :)

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Pa so trojcata najdobri pak ucime zaedno a nekoi drugi gi gledam od vreme na vreme i si pisuvame poraki ama ima i nekoi sto gi gledam mnogu retko skoro nikogas.

Член од
19 август 2006
Мислења
52
Поени од реакции
0
Не бевме којзнај каков клас...освен што се жалеше цело школо од нас!Класната кутрата она ногу маки тргаше.Што се однесува на пријателството сеуште најдобрите 3 другарки ми се од основно!А за другите само на здраво сум со нив...

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Најдобрата другарка и другар ми се од основно!Со другите сум Еј како си што праиш од кога не сме се виделе,обавезно да ми поминеш на кафе јави ми се,а бројот веќе одамна заборавен!
На овие од средно им пишав пропало...!

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Сеуште се дружам со дел од другар(к)ите со кои се друзев во основно, ама не ми се тие од школо, туку од маало. А тие со коишто учев до осмо ни по улица не ги гледам веќе, освен два-тројца што учат со мене у средно. Со останатите- едвај едно здраво. :toe:

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Pa seuste sum najdobra drugarka so drugarkite od osnovno, a isto taka i so celoto drustvo! Ima nekoi isklucoci so koi ne se ni pozdravuvam(ne po moja vina,ama mi vrtata glava,neznam zs)

Член од
6 мај 2006
Мислења
272
Поени од реакции
1
јас се дружам со другарите и другарките ос основно..и мислам дека никат нема да ги запоставам или да ги заборавам! :)

Член од
22 август 2006
Мислења
37
Поени од реакции
1
Seuste se druzam so tie od osnovno sto mi se dobri drugarki, a so ostanatite se pozdravuvam koga ke se vidime ( iako retko gi gledam ). Sepak ako se vidime se slucuva da napraime dosta dolgo muabetce t.e da se ispofalime koj, sto, kako :icon_lol:

NaTaLi

BabaSera pod Ste4aj
Член од
22 април 2006
Мислења
1.061
Поени од реакции
17
Pa si se druzam cat-pat so tie epten najdobrite drugarki sto mi bea. A so drugite, samo zdravo, so ima novo i tolku...

ЃАВОЛЧЕ

PlayGIRL
Член од
13 април 2006
Мислења
983
Поени од реакции
4
RealGirL напиша:
Најдобрата другарка и другар ми се од основно!Со другите сум Еј како си што праиш од кога не сме се виделе,обавезно да ми поминеш на кафе јави ми се,а бројот веќе одамна заборавен!
На овие од средно им пишав пропало...!
Зошто бе? Па само што заврши...

Kajgana Shop

На врв Bottom