- Член од
- 21 јануари 2009
- Мислења
- 8.795
- Поени од реакции
- 8.818
О, Боди одамна не сум те начекала?Се се плашам да не е касно ....
Нема да дискутирам со тебе, од познати причини
О, Боди одамна не сум те начекала?Се се плашам да не е касно ....
Знам дека се плашиш, ама не треба......не е страшно преку http.О, Боди одамна не сум те начекала?
Нема да дискутирам со тебе, од познати причини
дух и ум не е исто,Јок, јас се занимавам (и тоа професионално) со ДУШЕВНИТЕ работи, кои, по се, се драстично различни од она што ти сметаш дека е исправно.
Абе и мене ми е ОК да не се јадат животни, ама не го наметнувам тоа на другите, знаеш?Епа фино за тебе, но јас не сметам да те поправам, сигурен сум (за мене) дека е .
Крај краева секој сам одлучува до каде ќе му дозволи на мозокот да оди.........дали ќе го лимитира или пак со помош на друга филозофија, испраксира кон нешто над. Јас пак велам духовни, посимпатично ми е и помоќно ми го доловува ефектот. И душа е јака работа, али вака ми е ок.
А дали можеш да направиш јасно разграничување?дух и ум не е исто,
Изгледа поим немаш која е разликата, ако ја има, а?да се надеваме на поинтелегентни дефиниции утре
Никој не ти наметнува, сам или сама пошто не знам од кој пол си, одлучуваш........секој од нас иди во периодот кога се замислил како стојат работиве во универзумов, па некој испитал и одлучил дека ми е кул да не верува, некој испитал и одлучил дека му е кул да верува оти појако му е така поисполнет е.Абе и мене ми е ОК да не се јадат животни, ама не го наметнувам тоа на другите, знаеш?
Well, that's the problem with the religion.
--- надополнето: 8 јуни 2012 во 01:16 ---
А дали можеш да направиш јасно разграничување?
можам ама нема да разберешАбе и мене ми е ОК да не се јадат животни, ама не го наметнувам тоа на другите, знаеш?
Well, that's the problem with the religion.
--- надополнето: 8 јуни 2012 во 01:16 ---
А дали можеш да направиш јасно разграничување?
Holy cow, зборувам со тип што му е кул да биде верникНикој не ти наметнува, сам или сама пошто не знам од кој пол си, одлучуваш........секој од нас иди во периодот кога се замислил како стојат работиве во универзумов, па некој испитал и одлучил дека ми е кул да не верува, некој испитал и одлучил дека му е кул да верува оти појако му е така поисполнет е.
Крај краева па некој оди контра оти кеф му е да биди блек шип, пошто овие беливе се некако меинстрим приглупи демек, сами по себе недоволни.
Се обидов само со прост речник.......да доловам само прост ефект на сличен начин, кој секако за некој е сложен........сега кој како ме разбра на него оставамHoly cow, зборувам со тип што му е кул да биде верник
Океј, невермајнд.
Не си само ти. Многу луѓе не можат да сфатат како е можно како е можно на почетокот толку мала група на верници, од кои што повеќето се разбегаа при распнувањето на нивниот Водач, без употреба на сила, само со збор, иако прогонувани, распнувани, обезглавени, спалувани на клада, распарчувани од лавовите во дворците на императорите, сепак го рашириле христијанството низ целата Римска империја.Никогаш не сфатив како христијанството успеа толку да се рашири низ светот.
женско е бе, живее со илузија дека како психијтар може да натера машко вистински да ја сака, знаеш да му смени емоцииНикој не ти наметнув, сам или сама пошто не знам од кој пол си,
Им текнало на Римјаните дека може да го контролираат народот со христријанството и ете како се раширило.Не си само ти. Многу луѓе не можат да сфатат како е можно како е можно на почетокот толку мала група на верници, од кои што повеќето се разбегаа при распнувањето на нивниот Водач, без употреба на сила, само со збор, иако прогонувани, распнувани, обезглавени, спалувани на клада, распарчувани од лавовите во дворците на императорите, сепак го рашириле христијанството низ целата Римска империја.
Ахам, нешто ко Фројд во женска формаженско е бе, живее со илузија дека како психијтар може да натера машко вистински да ја сака, знаеш да му смени емоции