Па вака нешта кои ми недостигаат од детството хмм , ги има многу , но највеќе ми недостига моето друштво од маало и ме радува тоа што баш денеска на овој ден се собравме сите на скара и пиво како во добрите стари времиња , ми недостига играњето на фудбал на мали голчиња кои сами ги изработувавме од дрва по 100 пати во годината бидејќи навечер не ги криевме и ни ги кршеа :kesa: јас како најмал и како најслаб фудбалер секогаш бев голман или трчав по топките

, но затоа пак на Нинтендо бев солиден потоа на Sony 1 - Crash Racing и на крај Wining Eleven на Sony 2 доста пати се случуваше да ме тераат сам да си давам голови за да губам , а јас кутриот како најмал морав што да се прави ...:pred: , но сепак беше супер имаше и денови во кои имав и јас свои подвизи .
Лошии сеќавања секако ги има во голем број , но не се повеќе од добрите сеќавања , од лошите кои ми недостигаат се учењето да возам точак и спектакуларните каскадерски паѓања , кршењето на комшиските прозорци со тенгалца и чатали ( нз кој колку знае што се тоа ... ) и многу други такви лудории кои ќе ми одземат уште многу време за да ги напишам тука , а да и најтрагичното сеќавање на кое не сакам да се сеќавам кога поради кладба на еден другар тебаше со воздушна пушка полна со леб да му пукаме во рака :violent1: беше крваво и имаше плачки

.
Добри сеќавања ги има доста секако на пример кога се собравме цела екипа другарите да одиме на ловење на риба бевме солидни се вративме со 4 кг , а џенските беа задолжени за чистењето и пржењето што и не беше баш солдино али океј се признава

, ми фалат седењето на улица и урлањето до доцните часеви во ноќта и вицовите со Мујо и Хасо :pos2: ехх да ќе го заборавев крадењето на секаков вид на овошки од комшитее среќа штоо членот после мене напомена па имам време да го изменам мислењето :baeh: итн итн да не набројувам повеќе и онака и повеќето нема ни ова да го прочитаат цело бидејки сум сигурен дека и тие имаат дожувувано слични моменти и знаат како е ...
Во главно тоа е тоа како и на секој ми недостигаат тие денови во кои сите бевме безгрижни и едноставно уживавме во животот што ни се пружаше .