Што ви недостига во врската?

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Обврскиве нашколо,и неговиот факултет ја уништуваат врската.Немаме време за ништо
I mene mi fali poveke vreme so deckoto se gledam samo ednas na 2 nedeli:(ama to ne znaci deka ni ja unistuva vrskata, bas super ni odi.Ako se saka vistinski ke se najdi vreme.

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
ништо не ми фали на врската ако не ми чине одма менувам друга :)
се зезам ми фали женска е тоа:smir:

U

UnholY

Гостин
Гледано од моја страна врската засега ни оди супер и не ни недостига ништо....ни недостига само распуст па да можеме да поминуваме повеќе време заедно:back:

iis

Mraf4i
Член од
12 септември 2007
Мислења
432
Поени од реакции
16
Ne mi nedostiga nisho si fativ nov dechko:D:D:D:D

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Ту бре гледам тема што ви недостига во врската и оп сијаличката *ѕинк* мене врска викам ми недостига...кога не сум бил само јас и на други им фалела,е сега сум хепи ајде клубот да го прогласиме за отворен...

Некоја жена ќе се пријави ли?! :icon_lol:

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Се` е во ред, само што фали ЕБЕН СЕКС!!!:vozbud:
Мала била...:toe:
Модерни времиња се ова, 12 години и не се толку малку...:toe:

ThugProphet

I'ma die a hustla!
Член од
14 јули 2007
Мислења
468
Поени од реакции
8
Pa mene mi nedostiga razgovor vo vrskata. Ne deka nema za sto da se razgovara, ama oddalecen sum so devojka mi 200 km vo ovie momenti, pa koga ke pojdam kaj nea, nitu jas nitu taa ne mozeme da se kontrolirame koga stanuva zbor za nasite nagoni. Premnogu vreme pominuvame vo guskanje i baknuvanje i toa sto sledi otkako ke se razgori ognot:wink:, sto trae mnoooooguuu dooooolgooooooooooo, pa ne ostanuva vreme za razgovor.
I da.. Da napomenam deka ova e povekje moja vina, zatoa sto sepak sum "male" so hormoni koi ne mozam taka lesno da gi kontroliram
Se drugo si e na mesto.

Kajgana Shop

На врв Bottom