Што ви е најсекси / најпривлечно кај жена/маж?

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
samo da e crno bre.eve preeska smekav edno devojce i celo vreme u kosa ja gleav.mnogu cudna rabota ti e toa kosata.

E

`EsCaPe`

Гостин
Вака сеа..не знам зошто , ама многу ми е секси кај некој кога ќе видам така..изразени вени на рацете...:lud:
Не знам шо ми е финтата , ама ете ..тоа ептен ми е некако..Уф!:)

А исто така привлечо и мило ми делува така некој..задлабочен поглед..црни очи ..т.е темни..

И така..

Член од
1 февруари 2008
Мислења
46
Поени од реакции
0
Nasmevkata najvise, posebno obozavam koga devojkata ima od strana dupcence koga se smee(me razbirate), a pokraj nasmevkata nosot i ocite.

shadows & smile

just a lost boy
Член од
10 февруари 2008
Мислења
291
Поени од реакции
7
Најсекси кај спротивниот пол ми се очите,бушавка долга косичка, и секако карактерот.:smir:

NIKA

F.B.I (Fausse Bonne Idée)
Член од
11 април 2006
Мислења
791
Поени од реакции
12
Малото прсте на десната нога неизмиено....по можност и со кал во ноктите!!!:pos2:
Шала настрана...
Мразам мажи со долга коса и брада (тип метали).....ко дедо изгледат!!!:nesvest:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
mnogu sexy moment mi e koga devojka so ubava dolga kosa po moznost crna ke si ja fati so dvete race kosata onaka u usporena snimka so racete da si ja drzi kosata na tilot....a vo istiot moment da se vidi goloto vratce i edno pramence kako i pagata nad ocite i onaka so usta go duva pramenceto....
mnogu me pali toj moment...

Superhik

Краде од сиромашните, дава на богатите
Член од
26 јануари 2007
Мислења
128
Поени од реакции
4
Секси ми е кога типката не се прави повозрасна, туку се облака како што и прилега на возраста. Многу се палам на кежуал онака...иначе секси делови од телото...нозе со таа доле цртата кога се гледа кај листот иии газето и цицките да не бидат ни преголеми ни премали него таман ко за рацете мои:helou:

Ау да...и тивкото зборење, и насмевката што онака после тоа у флешови би ми се враќала. И кога ќе те погледне онака нешто помеѓу мило и срамежливо...секси

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Полу полни усни,долга коса-многу сакам машки со долга коса,зелени очи,да не се прави “заебан“,убав парфем,да не се облака кремски-стегнато-струкирано-или како и да е зборот,и убави заби(освен еден исклучок :pos: ) и паметен,филозофски муабет може да ме привлече помешан со добра смисла за хумор:)

Не секси ми е сељачко понашање,не обрнување внимание на хигиената.

Таа

Утро
Член од
22 јуни 2008
Мислења
118
Поени од реакции
6
Секси - очите, погледот, шмекот (ако го има), и газот.
Несекси - дебели мажи, мажи со долга коса...

E

`EsCaPe`

Гостин
Секси.. црни очи, црна коса.. Тело не гледам многу-многу.. И има една работа што ми е многу секси, а тоа е кога се познаваат вените на рацете...Мхххх...

Спротивно од секси.. нехигиена, лош парфем, многу гел на коса.. Не ми текнува друго, ај доста е..

Superhik

Краде од сиромашните, дава на богатите
Член од
26 јануари 2007
Мислења
128
Поени од реакции
4
И има една работа што ми е многу секси, а тоа е кога се познаваат вените на рацете...Мхххх...
Кај мене вени до бескраја...наркомани плачат за вакви ко моиве:pos2:

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
најсекси звук: бојата на гласот
Омг, не сум фрик. :vozbud:Мислев нема друга неарна што паѓа на оваа работа. :icon_lol:
Даље, самоцитат од една друга тема...

...Раце бе, раце. Сосве раменици и дланки.
:kesa:
И брада. :wub:

Долга коса, пудра, чупани веѓи, депилирани раце/нозе и прекрстени нозе ми се трн оф, тотален. :icon_conf

Стегање без алишта по дома пред камерата од телефонот со претходно подесен тајмер, инаку поставен на регалот/телевизорот/масата/ватевр, и истата поза у шеесе различни изданија после на ХајФајв. :vozbud:

Плус мочковци од двадесетак у бесни коли и "кој сум јас" фазон.

Може и за мојот пол нешто, и покрај насловот на темава, не е ваљда дека не смеам да забележувам некои работи кај девојки.
Женско како што може да одбие со кретенски муабет, ништо друго. Препич до немајкаде, ЈАС па ЈАС тема на разговор или шмизлање као мавтање со глава, со цигара, или вештачко, дебилно кезење, и слично. Џабе прстите у коса на пет секунди ако не ти стои. Поправање сјајчето на две минути исто. Да бев машко, двоцефка или евентуално обратна, немаше да погледнам ваква. :icon_lol:

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Секси ми е... :)
Мускули на стомак, добро изразени коски кај вилицата, кога има мала брада и боцка :) малку разбушавена коса ... друго кога ќе ми текне ќе допишам...

Ме нервираат лигуши што носат рамбовки маички за да ги истакнат своите набилдани раменици, ме нервира кога типот се поти како коњ, ме нервира лош здив и ме нервираат типови што се преценуваат и мислат дека се најубави и најсекси и дека никој не може да им одолее. На таквите :bip:

Kajgana Shop

На врв Bottom