Рамениците ми се најсекси дел кај мажот, кога прв пат ќе го видам. Сакам широки рамења и убав грб
После тоа доаѓаат очите, насмевката, косата, начинот на кој држи чаша пиво (да, знам дека вака ретардирано звучи) итн.
Да знае на убав начин да го каже своето размислување и да докаже дека навистина го мисли тоа и никако поинаку...ммммх...
Погледот и рацете ваљда..те не ваљда туку тоа е.
Раце....да бидам поточна дланките. Најсекси ми се мажи со убави големи дланки и силни раце. Очите ми се исто така важни...само не бојата и тоа, туку погледот.
Pagam na ladni tipovi,ladni vo smisla na toa deka ne se palat na se sto spaga pod poimot zena,i onaka deluvaat nezainteresirano,a koga e so tebe toj laden tip e nesto sosema drugo,za nego si centar na svetot,i taa preobrazba od kmen se pretvora vo ogan me poluduva.
Кај маж ми е најпривлечно... кшшшшшшшшпппппппшшшшшшш.... и тоа.
Кај девојка ми е најпривлечно, насмевката. Запчињата. Оној поглед невино сладок пропратен со позитвна енергија која ќе се преслика од убава насмевка... И готово, јас сум на колена. Ни газиња, ни цициња, ни ништо... :wub:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.