Што ви е најважно во излегувањето

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Насловот доволно кажува...дали е тоа музиката,местото каде одите,кругот на луѓе со кои одите...
Да почнам,за мене најбитно е друштвото зашто сум бил на многу тапа места со добро друштво и супер сум си поминувал,забораваш на сите тиња фаци околу тебе кои само пушат,пијат и зјапаат наоколу...после следи музиката па дури на крај местото каде одам..
Што мислите вие...

Z

ZeroStyle

Гостин
Па се согласувам со тебе...Сум бил и јас на тапа место,али друштвото беше топ,па супер поминавме! Исто на второ место ми е музиката...Па на крај местото:toe:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
па да се согласувам дека друштвото е најважно...ама сакам и кога музиката е добра,затоа што се нервирам кога сум на пример во дискотека а музиката не ми е погодена па дремам и ги бројам минутите додека не си одам...

Crazy

PaRtY aNiMaL
Член од
16 февруари 2006
Мислења
684
Поени од реакции
4
1. Друштвото - ние си создаваме сопствена атмосфера, а и другите ако се вклопуваат со нас, супер

2. Музиката - Цеца, Меца и слично јок... Значи добра хаус музика, ретро, рап итн(во зависност од типот на журката)

3. Местото - Во принцип секое место е добро само треба да се погодат луѓето во него(не мислам само на моето друштво) На пр. може местото да е тип топ средено, ама ако одат само уфурани фаци и воопшто луѓе што не се мој тип, тогаш тапа е.

LoveAshlee

I dont have a plan..thats the point
Член од
27 мај 2007
Мислења
475
Поени од реакции
2
Друштвото , друштвото и друштвото .

Jukka

chili
Член од
16 мај 2007
Мислења
537
Поени од реакции
2
1. drustvoto.
2. muzikata.
3. pienjeto (alkoholot)
e sea najprvo drustvoto da mi e pogodeno, mislam so drugarite koa izleguvam retko ima krs ve4ar. za muzikata ako ima narodno ili srpsko, a moze i metal da se stavi tuka, e togas i pienjeto odi ..... a posle pienje se znae sto sleduva :zlo:

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Jukka напиша:
3. pienjeto (alkoholot)
Никогаш не сум можела да разберам како може расположението за време на провод да зависи од алкохолот. Демек ако не се напијам било што, нема добро да си поминам.
Твојот пост ми е само пример, не се лути.:)

Инаку мене пресудно ми е друштвото. Позитивни, насмеани и расположени личности и ништо други не ми е битно. Ако имам погодено друштво, подеднакво супер ќе си поминам ако џаболебарам во парк или ако се журкам во диско.

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
Друштвото,друштвото и само друштвото!!
ако ми се погодени,каква и да е музиката (само да не е некоја од коа ми се превртуваат цревата) ќе си поминам супер..шо рече Скул,без разлика дали сум во дискотека или во парк...
Е сеа индивидуално,повеќе сакам дружба во парк,отколку во кафич,со сета таа гужва и гласна музика,затоа и ретко одам во таканареченото диско наше тука..Најчесто ме среќава човек по свирки :) :) Тоа друштво ми одговара бе,шо си можеш.. :)

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Како и на повеќето верувам,најважно ми е друштвото.Ама сепак важно ми е и местото зашто не сакам "дупки".А музиката може да се истрпи обично иако и таа е важна за атмосферата.Сепак со добро друштво се друго може да се занемари.

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
Па прво најбитно ми е друштвото, после ми е битно шо луѓе има околу мене пошто не можам да поднесам кога некои кретени се дерат и се понашаат ретардирано. И секако музиката ми е битна... Местото, може да допринесе убаво да си пројдам, али не е пресудно :)

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Музиката ако се погоди може излегувањето да го направи многу добро, ама ако се има со кого да сподели убавата музика тогаш е уште подобро, исто и на други места каде што се излегува не ради музика секогаш друштвото е на прво место. Алкохолот според мене е да се ужива во мали количини, а тие што го конзумираат во големи количини со цел да ги фатисамо укажуваат на тоа дејка неможат само да се вклопат во една опуштена атмосфера во која би се забавувале себе си и другите.

П

Паспарту

Гостин
друштвото и музиката нормално :) местото и не е толку битно

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
1. друштвото
2. друштвото
3. друштвото + алхохол + смеа + ремет + заебанции = ТоБ излагање

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Друштвото е пресудно за добра журка. После тоа музиката и местото. И дома да седам со добро друштво пак супер си поминувам:vozbud:

VaZzilL

Сантино Џеновезе
Член од
23 април 2007
Мислења
921
Поени од реакции
39
Јако друштво и Бог да чува од турбофолк музика.:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom