Што ве расположува?

Dark Angel

Unfaithfull to life...
Член од
14 јули 2006
Мислења
1.081
Поени од реакции
6
Ne znaev kade da ja stavam temava,sepak mislam tuka i e mestoto.

Koi se rabotite shto ve raspolozuvaat, ve teraat da se custvuvate srekni i ispolneto, polni so optimizam i energija?
Mene ovaa slika me tera da mislam deka mozam da letam, pa i ako ima dobro muzice vo pozadina mh mh

Attachments

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Секогаш можат да ме расположат другарките од школо... и една личност :srami: :back:
и со музика оф корс :travolta:

Член од
20 март 2007
Мислења
1.044
Поени од реакции
2
музика, некое добро филмче или пак разговор со некоја личност со која можеш да си направиш вистински муабет

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Девојками...скоро секогаш знае да ме расположи....

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
Другарките, љубовта, јас :) Некоја комедија, книга или пишување... пошто слушам прилично депресивна музика, таа ич не ме расположува, само ме дотепува :)

Член од
14 април 2007
Мислења
793
Поени од реакции
6
sabota koga ke se dogovoram za iskacanje,vnuka mi angela,prvite denovi na zaljubuvanje:)) i najvaznoto:back:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Mузика . добар разговор . добар муабет и ремет со другарите . фудбал . времето надвор . и мн.други ситници

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Љубовта,музиката,кога сум излезена на кафе,убаов време(сонце грее и онака ветре дува)..мноигу работи ме расположуваат...најмали ситници

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Druzenje ,Fifa 07,Kajgana,zaebancii so drugari i pred se prijatelite

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Времето, девојката и еден куп работи!

Член од
25 јуни 2006
Мислења
759
Поени од реакции
11
koga imam obvrski i koga treba da se setam po gradov a sum neraspolozena, mnogu me raduva koga nekoja osoba idejki sama ima sreken izraz na liceto se podnasmevnuva i sl. Toa navistina me raduva i oraspolozuva. A inace sto se tice do sekojdneven zivot, me raduvaat besprekorno mali sitnici. Koga nekoj bez povod ke mi dade cveken skinato od dvorot na komsijata, koga ke slusnam od nekoj drug kako toj nekoj si zborel ubavi raboti za mene, koga sabajle ke stanam i kuceto ke mi gi lize noznite prsti i mafta so opaskata, koga vremeto e toplo i nenadejno ke zavrne i jas da ssetam po dozdot i da razmisluvam, koga ke gi vidam prvite cresi kaj mene u naselba i mnogu takvi slicni stvari....

Член од
9 март 2007
Мислења
483
Поени од реакции
6
Многу големи работи, многу ситници,моменти,гестови,зборови можат да ме расположат!Убава песна,добар разговор,убав сладолед,..мал милион мали нешта!Највеќе ме расположува насмевката на моето дете,прегратката на мојот сопруг....Здравјето ,да,кога моето семејство го служи добро здравје,тогаш сум нај расположена!

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
muzikata na prvo mesto,posle dobivka vo kladilnica,dobra ocena u skolo:)sonceto,nekoe patuvanje toa.

Jukka

chili
Член од
16 мај 2007
Мислења
537
Поени од реакции
2
muzika na prvo mesto, drugarite i nekoja kniga ....

Член од
26 јуни 2006
Мислења
288
Поени од реакции
24
Музика, другарките и внук ми Спасе :)

Kajgana Shop

На врв Bottom