Што ве расположува?

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
добро друштво, добар виц, добар филм, добра песна, добра женска, итн

N

NeMiRnA

Гостин
Koga nestata se odvivaat bas onaka kako sto sakam jas,koga ke si kupam nesto novicko i koga se cuvstuvam najzaljubeno na svet...

С

Сатори

Гостин
Љубовта, добра книга, чај, танц на добра музика, моите пријатели, мама и тато, кафе, поезија...

Член од
22 февруари 2007
Мислења
240
Поени од реакции
3
мене најмногу ме расположува музика,а и форумов

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.712
Поени од реакции
13.404
Што ме расположува? хммм.... како прво убаво време, па некоја добра музика (Џез), форумов.....

Dark Angel

Unfaithfull to life...
Член од
14 јули 2006
Мислења
1.081
Поени од реакции
6
Ax ve cekav forumov da go spomente kako moze be...
kajganerija da ne te raspolozi
E, neee...!

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Еве бе злато секоја посета на форумов ме расположува :helou: Посебно па и тебе коа ќе те видам над мене мх мх....:back:

Dark Angel

Unfaithfull to life...
Член од
14 јули 2006
Мислења
1.081
Поени од реакции
6
Black Rose напиша:
Еве бе злато секоја посета на форумов ме расположува :helou: Посебно па и тебе коа ќе те видам над мене мх мх....:back:
E sega ti me raspolozi i + toa sto na Lejdi S. i e birthday.
I zamisli me kako se kezam....znae sti
xixixi:wub: :wub: :wub: I love the rose

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Добра музика и разговор со личности кои ми значат и кои ме почитуваат.

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
pari, i odma se rozovo mi se gleda :helou:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
хМз .. Кога слушам ептен гласна музика ама по кејФ ..

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Снег во зима, сонце во пролет, дожд во лето.:) Смеење на бебе. Добар виц. Цигара после јадење уз нес-кафе. Муабети на мсн во 5 сабајле дур собата полека почнува да ми се осветлува.:) Пари. :pos: Скеч од К-15.:) Трач-сесија со другарките (толку поретко ќе се случува сега откако завршив средно:(). Кога го гледам кучето како си игра со самоједот на комшијата.:) Мачето кога преде. Кога ќе ми пуштат добра песна дури играм на подиум. Еден другар што секогаш успева да ме насмее.:wink: Чашка (и више) коњак. :pos: Искрен комплимент. Ролање на стаза додека дувка ветре. Било чива насмевка (една особено многу...). Гушка кога сум изнервирана.

PlayBoY

I am the MuNgoS
Член од
6 февруари 2007
Мислења
1.063
Поени од реакции
5
Мене ме расположува ПИВОТО...немозам да се начукам од него, ме тера само на смеенје и заебанција :) друго несто...нормално ме располозува,кога имам несто до мене да дудлам :)

Dark Angel

Unfaithfull to life...
Член од
14 јули 2006
Мислења
1.081
Поени од реакции
6
PlayBoY напиша:
Мене ме расположува ПИВОТО...немозам да се начукам од него, ме тера само на смеенје и заебанција :) друго несто...нормално ме располозува,кога имам несто до мене да дудлам :)
А веќе за пивото:
Ме расположува, Скопско со кикиритки(рефус), седиш и гледаш фудбал(јасно товојот тим убедливо води), и те гушка тој/таа што ти лежи на срце, а еден шарпланинец ти лежи на нозете и ти ги топли...

ааа милина

Kvendolin

чупе од бурдите
Член од
24 март 2007
Мислења
1.003
Поени од реакции
75
Позитивни личности со смисла за хумор.

Kajgana Shop

На врв Bottom