- Член од
- 17 април 2013
- Мислења
- 95
- Поени од реакции
- 187
Кога ќе ме зграпчи за задник ![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)
![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)
можеби исчекувањето ... колку повеќе очекуваш, толку поголема желба, ама лошо е ако се одлага и одлага и одлага ...апстиненција најмногу ме пали
али појче те пали колку време си немал , почнува да те греби од внатреможеби исчекувањето ... колку повеќе очекуваш, толку поголема желба, ама лошо е ако се одлага и одлага и одлага ...
да те греби, јаде, нервира итн ... заебано ... умот оди наали појче те пали колку време си немал , почнува да те греби од внатре![]()
имаш батка и други алтернативи да си се олесниш , али јас мислам дека то пали најмногу , а најмогу ме пали машко ко че не ми дава ни да го допрамда те греби, јаде, нервира итн ... заебано ... умот оди на![]()
Зошто, што фали на тоа девојката да си ужива кога е одозгора???E неможи така сеа , крајот не ти се најдува![]()
Знам... секако уживање има во секоја позаСе зафркавав , ништо не си фали
Не бе брат не ги наоѓаш некогаш има неподготвени девојки, не очекувале дека баш таа вечер ќе им се посреќи па немаат време да се средат и самата страст ги поведува. А вториот случај е кога си со својата девојка подолго време и кога ќе ја молиш да се среди зошто нејзе и е сеедно кога си нејзин не си свесен како знаат да бидат не хигиенски спремни.... Дее бе, кај ги наоѓаш такви ? Ама по ова што викаш дека кога ќе видиш да нема прашума меѓу нозе заклучувам дека почесто наоѓаш со прашума одколку без прашума...
![]()
Хахаха треба си менување пози секакоE неможи така сеа , крајот не ти се најдува![]()
Море зависи од партнерот... ако ти се погоди никогаш од ништо нема да има достапа нормално дека треба иначе досадно ќе станеше во една само ако се рендавме![]()