Што ве напалува најбрзо во сексот?

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
можеби исчекувањето ... колку повеќе очекуваш, толку поголема желба, ама лошо е ако се одлага и одлага и одлага ...
али појче те пали колку време си немал , почнува да те греби од внатре :pos:

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
да те греби, јаде, нервира итн ... заебано ... умот оди на:drk:
имаш батка и други алтернативи да си се олесниш , али јас мислам дека то пали најмногу , а најмогу ме пали машко ко че не ми дава ни да го допрам :vozbud:keep your hands away from my genitals , said no men ever

Член од
22 ноември 2011
Мислења
49
Поени од реакции
32
Koga ke gi podrasiri nodzinjata vo kratko suknjice i od tamu ke zirne nekoja socna cipkana gakicka,pa koga ke ja stavam rakata na gakickite da bidat mokri,da se cedat od sokovi !!! :)

Член од
6 октомври 2012
Мислења
260
Поени од реакции
175

samiot pogled , i pomisluvanje na ona. . . zverot koj ne ceka da izleze , vednas stnuva zesko
--- надополнето: 20 април 2013 во 22:43 ---

samiot pogled , i pomisluvanje na ona. . . zverot koj ne ceka da izleze , vednas stanuva zesko

Член од
26 јануари 2013
Мислења
312
Поени од реакции
177
:pos::pos::pos:... Дее бе, кај ги наоѓаш такви ? Ама по ова што викаш дека кога ќе видиш да нема прашума меѓу нозе заклучувам дека почесто наоѓаш со прашума одколку без прашума... :D
Не бе брат не ги наоѓаш некогаш има неподготвени девојки, не очекувале дека баш таа вечер ќе им се посреќи па немаат време да се средат и самата страст ги поведува. А вториот случај е кога си со својата девојка подолго време и кога ќе ја молиш да се среди зошто нејзе и е сеедно кога си нејзин не си свесен како знаат да бидат не хигиенски спремни.
И не се правите сезнајковци сите машки се запустени, кои немаат редовен секс. сите до еден!

ЈуријАркадиевич

Модератор
Член од
10 мај 2010
Мислења
1.837
Поени од реакции
7.187

Нумерава во позадина ја подига тензијата до доста висок степен. Сама по себе носи некоја насилна атмосфера која кога би се транспонирала во сексуален чин, може да биде опасно. :) А, како и многу други работи, сексот според мене е скротување на опасноста или па, дозволување на опасноста да биде на дофат. ( секако, тука не зборувам за опасност како чекор до тие општопознати несакани последици, туку како чувство кое е блиско до адреналинот ). Уште од првиот такт кога ќе го чујам, добивам некое внатрешно засилување во чинот. Потоа може да се каже моментот пред да завршам, а таа го пречекува. Тие неколку секунди ми се исто така моќни. И некако ме тера да продолжам.

N

Nicky Santoro

Гостин
па нормално дека треба иначе досадно ќе станеше во една само ако се рендавме :D

Kajgana Shop

На врв Bottom