Што ве напалува најбрзо во сексот?

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
Јас лично не можам да знам како е, тоа дечко ми ќе треба да го прашам :P. А ако има такви што се даваат лесно, што викаш ти за џабе, сами си ја бараат бељата... истите девојки според мене се без мал мозок а вие мажите само тоа чекате... ах сиротки они - блазе вас :giggle:
А што ако она ме искористи бе ? Ебаве тоа, се научиле само ние дека користиме за секс. Пола жени нимфо станаа од дрогирање со амерички серии кадешто секоја му го пуши на секој ( патем нема секс, пушење не се смета за чин ) ... Искрено кажи ми, му го пушиш на дечко ти ? Ако одбиваш да одговориш тогаш си тинејџерка и ништо не го побива фактот дека грешиш окуп накуп со муабетиве ...

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
А наместо да тупите морал и етика кај меѓучовечки релации и интимни односи, да се вратевте на самите интимни односи и тоа што најмногу ве пали кај нив?

On topic: Frotting. Знае да биде совршен мост помеѓу предигра и главни догаџај :D.

D

dirty angel

Гостин
А што ако она ме искористи бе ? Ебаве тоа, се научиле само ние дека користиме за секс. Пола жени нимфо станаа од дрогирање со амерички серии кадешто секоја му го пуши на секој ( патем нема секс, пушење не се смета за чин ) ... Искрено кажи ми, му го пушиш на дечко ти ? Ако одбиваш да одговориш тогаш си тинејџерка и ништо не го побива фактот дека грешиш окуп накуп со муабетиве ...
Баш така, и јас сакав да пишам дека и ние жениве сме себични и понекогаш на некој начин знаеме да искористиме за наше уживање (зборувам со постојаниот партнер да не се разбереме погрешно) И да, зошто да не го задоволам орално па и тој мене, нема ништо лошо се додека задоволството е обострано и двајцата уживаме :P

Член од
15 април 2013
Мислења
53
Поени од реакции
34
Меее пали кога почне да ме бакнува страсно , потоа ми го лиже вратот па нагоре накај увцето , па цицките , полека надолу по стомакот и на крај пичката ммм .. ^_^

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.389
Член од
7 април 2013
Мислења
31
Поени од реакции
11
Меее пали кога почне да ме бакнува страсно , потоа ми го лиже вратот па нагоре накај увцето , па цицките , полека надолу по стомакот и на крај пичката ммм .. ^_^
знаееш штое убавото значи ;) хеххе браво (y)

N

Nicky Santoro

Гостин
Во мисионерка кога јас од горе си работам а таа ми стенчи тивко и нежно на увце со повремени бацки на вратот и рамото.:P

Kajgana Shop

На врв Bottom