Што ве исполнува во моментов?

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Дождов...музикава што моментално ја слушам...и чувството на неизвесност...:pipi:

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Ме исполнува животот и сите негови лоши и добро работи.
И лошите работи те исполнуваат?:toe:
А зошто не би го исполнувале и лошите? После нив доаѓаат добрите :wink: Животот е убав без разлика дали моменталната перспектива на работите е добра или лоша.

Што ме исполнува во моментов? - Чуството на одговорност, првпат во 4 години земав да напишам домашна по математика :) и Lenny Kravitz во позадина....

U

UnholY

Гостин
А зошто не би го исполнувале и лошите? После нив доаѓаат добрите :wink: Животот е убав без разлика дали моменталната перспектива на работите е добра или лоша.

Што ме исполнува во моментов? - Чуството на одговорност, првпат во 4 години земав да напишам домашна по математика :) и Lenny Kravitz во позадина....
Апсолутно.
А, зошто мора да се ориентирате кон лошите?
Креирајте ја секогаш моменталната состојба кон подобро, има милион работи шо се тука да помогнат како асистенција.

Јоцо, пеер, премногу си сентиментален.
Не биди толку кршлив емоционално, Rise Up Against The Enslaver (депресијата).

Мене моментално ме исполнува невремето надвор и мрачниот дет на Bolt Thrower.

С

Сатори

Гостин
Што е она што ве исполнува во моментов?
Сите големи и малечки коцки на небото. :)
Ме исполнува неговото присуство на чудни места со цигара во уста, ме исполнува мајка ми кога готви во кујна, ме исполнува татко ми кога пие кафе, ме исполнува братучедка ми кога јаде сончоглед, ме исполнува црвениот лак на ноктите.
Ммм ... мислам дека ме исполнува животот кој што го живеам, колку и да звучи како клише. :)

Член од
31 март 2008
Мислења
2.572
Поени од реакции
1.864
ме исполнува очекувањето да почнам со факултетот

тоа ќе биде едно ново поглавје од животот, за кое сите ми велат дека и ќе ми биде најубав период до сега

така да, едвај чекам да почнам

IronMan

Dreamer
Член од
25 јуни 2007
Мислења
49
Поени од реакции
3
Моментално времето, звукот на капките дожд, мирисот на дождот, свежиот воздух и музиката. Денов е само за метал балади, класика или некој добар џез...

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Моментално ме исполнува мониторот.
Толку убави ствари има на него,неможам да не бидам среќен поради тоа:pipi:

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Моментално,ептен ме исполнува,односно ми прави ќејф бојава на косава,леле ама си ја сакам.

За дргарите,кучето,блиските личности кои ме опкружуваат,секојдневните глупости кои ме наоѓаат,школото и слично,тие ме исполнуваат цел живот,не само во моментов.

Член од
4 септември 2008
Мислења
63
Поени од реакции
0
ме исполнува помислата дека набрзо ке ми се смени се , заклучно со преселувањето од мојов град во друг , секако за на факултет , и тоа што има неколку личности околу мене што вистински ме сакаат:helou::wink:

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Љубовта не ме исполнува...одамна ја немам почувствувано, мислев дека ја чувствувам ама само се залажував самата себеси.
Ме исполнува тоа што сум сама на тоа поле.....не сум осмена , имам многу пријатели ...но сепак сум сама.

Работата ме исполнува, дружењето иако и со тоа малку паузирам , среката на другите околу мене ме исполнува, и уредувањето на домот во моментов ми е главна преокупација така што тоа ме исполнува најмногу

Член од
25 септември 2007
Мислења
154
Поени од реакции
1
Во моментов.......ме исполнува едно чувство на љубов- која ја имам околу себе и која ме одржува во присебност кога сум јако,јако изнервирана...

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Ме исполнува помислата на утрешниот ден

Kajgana Shop

На врв Bottom