Што ве иритира кај луѓето?

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Ме нервираат упикливи луѓе, луѓе што знаат "се", луѓе што прават досадни зафрканции и ги повторуваат се додека некој не им рече да ќутат.. И бавни луѓе. Можда не се криви што се флегматични ама не можам да поднесам бавни луѓе.. :kesa:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
хипокрити ме нервираа :/

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
-површност, ниту разбираат нешто, не знаат да проценат ситуација и луѓе, и нормално на крај заклучокот им е полн со предрасуда.
-покажување сила на послаб ( и најсилниот на светот е слабак ако си фаќа работа со послаб од него)
-луѓе кои се очајни по внимание (што се демонстрира со гласна расправа на аргументи, сите во кафич се свртени кон него/неа, т.е најчесто висината на децибелите на нивниот глас е крајно неподнослива за мои уши)
-немање манири
-бескрупулозност
-еготрипови ( е овие ми се онака баш најнеподносливи, еготриповите имаат наклонетост да викаат јас почесто од било кој збор, они се најбољи у баскет у маало, на работа нема као нив, и нормално платата им буши плафон, социјалниот живот им е толку полн што холивудска ѕвезда би им позавидела итн.). Ако нешто научив во живтотов е дека оној кој што е квалитетен, придонесува и стварно е најбољи во баскет, на работа итн, делото само си го шири добриот збор.

Член од
12 март 2010
Мислења
389
Поени од реакции
42
- тврдоглави луѓе ме иритираат најмногу, кои кога ќе им докажеш дека не се во право уште се инаетат и го прошируваат муабетот
- лицемери, сите сме помалку или повеќе лицемери но ме иритираат оние кои се секогаш се лојални пред тебе, а душмани зад тебе
- егоцентрици, луќе кои се во центар на внимание секогаш, најгмногу зборуваат, а најмалку знаат

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Ме иритира тоа што те гледаат во очи и ти глумат пријатели и покрај тоа што знам дека лажат, се лицемерни, дволични и се прават од корист.

Член од
1 октомври 2013
Мислења
759
Поени од реакции
336
Све што е нечовечко :D

Член од
25 јуни 2015
Мислења
462
Поени од реакции
417
Лажговци и личности што пре би го живееле туѓиот живот наместо да се посветат да си го средат својот а и нехуманите страшно ме иритираат за кои емпатијата е измислен поим!

Ciudad Juarez

rothschild
Член од
18 март 2015
Мислења
385
Поени од реакции
403
Ме нервираат:

- површни луѓе

- заслепени ВМРО-вци кои по секоја цена ја бранат партијата (немам намера темава да ја расипувам со политика,ама овие премногу ме нервираат )

- луѓе што кога ќе те запознаат веднаш почнуваат со стандард македонски прашања од типот: Од кај си ? На кого си ? Што работиш ?

- премногу емотивни
- патолошки лажговци
- нехумани
- еготрипери ...

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
Picture 2173.jpg
Е ова........................................

Kajgana Shop

На врв Bottom