Што би направил ако крадец ти влезе дома?

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Бидејќи слабо се користат поштенски марки,а не знаеш ни каде ќе го пратиш,повеќе сакам да го залепам/урамам дома за ѕид и а после ќе го прелелепам каде сакам

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Ќе му речам нека праи шо сака, ако најде злато/пари нека си земе, само неред нека не ми прави, у меѓу време јас ќе правам салатиче па и по една ракија да збуцаме.

Г

ГОЦ-К.О

Гостин
Епа пошо ми се има десено да ми влезе у двор(не стигна до внатре),најблиску ми беше теслата..Прво дингее со теслата,и после превртување у буре со љушпи и сок од грозје..
Ама после,го седнавме со нас да проба ракијата што ја праевме..Греота,и он сигурно нејќе да краде од убао..Сепак у Македонија живееме.. Зорт имал сирот,не требаше толку силно да го акнам со тоа теслата..

O

onlya

Гостин
Од толку непотребни работи нема да може да влезе не па нешто да земе, а за пари нека си се упати дирекно во ЕВН таман и нема да не троши бензин за џабе како што е поскапен. :)

Член од
20 септември 2011
Мислења
8.146
Поени од реакции
8.544
Би го прашал со истото прашање со кое Балзак го прашал крадецот кој се обидувал да го опљачка:
Ти ноќе, во темница, бараш нешто, што јас дење не можам да го најдам?

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Ххх,баш сакам да ми влезе крадец и да се степам,и така се немам борено со некој 3-4 години(зборувам сериозен ќотек),да разбудам цело маало ....

Kajgana Shop

На врв Bottom