Што би направиле Vol.2

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
Не сум пушач, ама кога веќе прашуваш...Да сум пушач како прво не би се оставила без упаљач:icon_mrgr, ама во таков случај би си купила. :toe:
Што ако си заглавен во пустина а си мнооогу жеден?

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.688
Поени од реакции
48.889
ке бараш кактус у нив имало вода демек ако го скршиш на два дела..:P
ааа ако на оример земеш за јадење во сендвичара и најдеш влакно бнатр како ке постапиш....

Член од
21 јуни 2007
Мислења
1.446
Поени од реакции
10
Ке и го треснам од главата..
А ако си сам на пуст остров? [ хах.. :) ]

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.688
Поени од реакции
48.889
Ништо на Робинзон Крусо што му фалеше ке си надјеш Петко за некое време и му праиш фолмови hihi

ти се пушта куче да те каса што.....???

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
Се качувам на првата кола. :pos2::pos2::pos2:
Патуваш навечер сам, ти се примочува и мораш да застанеш во темница крај језиви грмушки да мочаш. И?

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.688
Поени од реакции
48.889
Се качувам на првата кола. :pos2::pos2::pos2:
Патуваш навечер сам, ти се примочува и мораш да застанеш во темница крај језиви грмушки да мочаш. И?
аман со физиолошкиве потреби....сум бил и не ништо страшно за мене вадам мочам тресам се враќам назад hihi ее сеа дека ти трба да клечиш за тебе не знам :toe:hihi

и дур сме гадни во контекст да е ,ако више се исереш а нема хартија hihi
???

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
:pos::pos:
Па ако идам на пат ќе си купам Пипи. :pipi:
Колку нема да ти биде страв не знам, ама ај. :smir:
Ако се исерам а нема хартија...не знам за каде мислиш, ако сум дома, ќе пратам некого да купи, ако сум на пат а немам чак ни палома во ташна, па ќе се воздржам. :toe:
Што ако си гледал хорор филм пред да тргнеш на пат и истото ти се дешава, како на пример, прво ти се расипува колата, па после нешто друго...Би се вознемирил?
Јас мислам дека секој жив човек би се вознемирил. :toe:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.688
Поени од реакции
48.889
aa па тоа со хоророт не го кажа ти тогаш друга прикаска е може и да не застанам а ако застанам сигурно ке пуштам дугчки да светат hihi

а ако седиш дома со дечко/девојка паѓа секс невиден у сред чин упаѓа мајка ти како ке се вадиш ....

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
зависи сеа како упаѓа на пример ако е заклучена вратата набрзина ке се облечеш а ако те фати така одеднаш.. ништо ке се облечеш и ке излезете.. после мајкати што да не ќе те тепа .. ке ти вика : браво синче така треба еби там !! :pos2::pos2:

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
KoRn..!! не кажал ситуација, па ќе кажам јас.
Еве на пример, шеташ со твоето куче во парк и тоа се здружува со друго куче (машко), а твоето куче исто така е машко и приметуваш нешто чудно, како да си се привлекуваат. Дали би ти пречело да имаш геј куче и би направил се за да го спречиш тоа на време, или пак би ги оставил да се "дружат" без воопшто да ти пречи тоа?

П.С. Знам дека е смешна приказнава, ама не ми текнуваше ништо подобро во моментов. :pos2:

Член од
21 јуни 2007
Мислења
1.446
Поени од реакции
10
Што би направил кога би пагал надолу од Авион?

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.688
Поени од реакции
48.889
ке се прекрстам и ке гледам на паднам на дрво (звер сум ја hihi)
што би правел ако те фати контрола у автобус а немаш карта??

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
леле... ќе ми помине цел живот пред очи, ќе си спомнам на убави моменти и драги луѓе, ќе затворам очи, ќе гушнам некого и ќе си речам дека сум имала убав живот. :nesvest:

едит: пејо бре, ме заеба. Ми се десило. Ќе се поднасмеам, ќе речам дека сум немала пари и ќе го замолам чичко кондуктер да не ме џитне од автобус пошто ќе се симнам и онака за една станица. Јеа, рајт! :Р

Да речеме дека имаш 15 години. Трудна си/девојката ти кажува дека е трудна... What would u do?

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.697
Поени од реакции
11.510
Баш за мене! Ке и кажам: Ај не сери ! :pos2:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
шо би направиле ако изгубите 1000че а сте собирале цела недела пари?

Kajgana Shop

На врв Bottom