Што би направиле со членот над вас ако се заглавите во лифт

T

Torchyrus

Гостин
епа маткај сеа со новиот профил :) ом јас да спијам ;) имајте убава ноќ :) утре ќе ве преслушам да видам....шо е како е :)
Добра ноќ све најдобро и млекото немој да го забораиш да го испиеш со 2 лажици мед обавезно да биде :D
--- надополнето: Jun 20, 2011 10:47 PM ---
Вратете се на темата!
Се враќаме душо , па се напраивме јас и ти во лифтот уше шо повеќе треба да напраиме ... освен една работа ама нема да ја кажам :)

• Tαммι •

Гостин
До смрт му останувам верна хахахаха...Ајде идам да спијам јас.
Паранормалче те сакам злато..немој утре да читам нешто што не треба ...пошо те убив :p
Кали пази ми го либето :ROFLMAO:
Џи легнувај да спиеш :p

M

Mr.InF3ction

Гостин
Ќе продаваме апчиња за смирување..ќе има доста пациенти :)

• Tαммι •

Гостин
Кали не го с'скај ќе те обесам на сијалицата во лифтот.
Ќе правиме муабет ваљда :)

Член од
26 јануари 2010
Мислења
908
Поени од реакции
186
Центарско сум него што... не се секирај не ме фаќа така лесно фобија...хахаах и така ли те учеле дека се постапува со девојче магаре ни заедно?! :D
Џи....ќе праиме демотивации за лифт :)
ама за да те освестам бе секси :) хехе

T

Torchyrus

Гостин
До смрт му останувам верна хахахаха...Ајде идам да спијам јас.
Паранормалче те сакам злато..немој утре да читам нешто што не треба ...пошо те убив :p
Кали пази ми го либето :ROFLMAO:
Џи легнувај да спиеш :p
Немај мака златце мое чим не те изневерив со таа навивачката шо ми се пушташе денеска со никој друг не те изневерувам ...
Добра ноќ маче слатки сништа и ја уше малце легнувам само да го пронајдам креветов и готоо :)

• Tαммι •

Гостин
Нема да се онесвестам бе секси шо се секираш :)
--- надополнето: Jun 20, 2011 10:53 PM ---
Немај мака златце мое чим не те изневерив со таа навивачката шо ми се пушташе денеска со никој друг не те изневерувам ...
Добра ноќ маче слатки сништа и ја уше малце легнувам само да го пронајдам креветов и готоо :)
Куцо..ајде упаѓај побрзо да не ми фалиш :p

Член од
26 јануари 2010
Мислења
908
Поени од реакции
186
ајдее сеа си легна,сеа че ти најдиме уште некоја... мора малце да се врта знајш како е :)

Kajgana Shop

На врв Bottom